The Hectopat Katılım 23 Ağustos 2014 Mesajlar 770 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2014 #1 Arkadaşlar bu hatayı veriyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Eylül 2014
Lance Dance Hectopat Katılım 27 Ağustos 2014 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2014 #2 Sorunun AMD ekran kartı sürücüsünün güncel olmamasından kaynaklanıyor sürücünüzü yükleyince oyununuz otomatik açılacaktir.
Sorunun AMD ekran kartı sürücüsünün güncel olmamasından kaynaklanıyor sürücünüzü yükleyince oyununuz otomatik açılacaktir.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 30 Eylül 2014 #3 Oyunu orijinal oyna. Korsan oyunlara desteğimiz yoktur. Oyunu orijinal aldıktan sonra hata alırsan sistem özelliklerini ve aldığın hatayı paylaşarak yeni konu aç.
Oyunu orijinal oyna. Korsan oyunlara desteğimiz yoktur. Oyunu orijinal aldıktan sonra hata alırsan sistem özelliklerini ve aldığın hatayı paylaşarak yeni konu aç.
The Hectopat Katılım 23 Ağustos 2014 Mesajlar 770 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2014 #4 Oyunu denemek için orjinal kopyası aldım. Şuan bütçem yeterli değil oyunu oynamak için. Oyunu fix indirip açtım ve oynuyorum.
Oyunu denemek için orjinal kopyası aldım. Şuan bütçem yeterli değil oyunu oynamak için. Oyunu fix indirip açtım ve oynuyorum.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 1 Ekim 2014 #5 Oyunu beğendikten sonra satın almak isterseniz Playstore üzerinden 40 TL gibi bir fiyata oyuna sahip olabilrisiniz: Playstore.com - Türkiye'nin Dijital Oyun Platformu
Oyunu beğendikten sonra satın almak isterseniz Playstore üzerinden 40 TL gibi bir fiyata oyuna sahip olabilrisiniz: Playstore.com - Türkiye'nin Dijital Oyun Platformu