Battlefield 4 "dxgi_error_device_reset" sorunu

Katılım
19 Temmuz 2016
Mesajlar
1.006
Makaleler
4
Çözümler
4
Yer
İstanbul, İzmir, Antalya, Moskova
Bütün driverlarım güncel, virüs ya da benzeri sıkıntım yok. Windows ve diğer geri kalan her şey orijinal. Ekran kartı sürücüsünü DDU ile temizledim, format attım, oyunu repair ettim, tekrar yükledim ama çare yok. Recep abi lütfen yardım et. Moderatör abi sen de yardım et. Bu hata hakkında bir sürü foruma baktım ama kimse bir şey yazmamış. Bu hata tek Battlefield 4' te oluyor. Diğer hiçbir oyunda (GTA 5, RAINBOW SIX, CS:GO' da yok.) yok.

Hata:
  • dxgi_error_device_reset

Oyun:
  • Battlefield 4

Sistemim:

  • 4 GB RAM
  • ASUS RX 460 OC DUAL 2 GB
  • 1 TB HDD
Voltajlar tam.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Aynı ekran kartını kullandığım zamanda neredeyse her oyun benzer şekilde çöküyordu, bu oyunda dahil. Underclock yapmaktan başka bir çözüm bulamamıştım. -%15 civarı sorunsuz çalışıyordu. En azından düzgün çözüm bulana kadar idare edersin.
 
Aynı ekran kartını kullandığım zamanda neredeyse her oyun benzer şekilde çöküyordu, bu oyunda dahil. Underclock yapmaktan başka bir çözüm bulamamıştım. -%15 civarı sorunsuz çalışıyordu. En azından düzgün çözüm bulana kadar idare edersin.
Hocam under clock yapayım ama hangisini ne kadar indireceğim?
 

Dosya Ekleri

  • 20180915_151905.jpg
    20180915_151905.jpg
    142,7 KB · Görüntüleme: 50
GPU Clock. Azar azar dene, çökme bitene kadar
Hocam -20 yaptım şu anda bir sıkıntı yok. Ayrıca özel olarak size teşekkür ediyorum. Ama bir sıkıntım var. Ben yanlışlıkla GPU clocku en sona çektim. Ekran siyah oldu. Hemen reset tuşuna bastım. Bir sıkıntı olur mu?
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı