mevsres Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2012 Mesajlar 6.392 Makaleler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2013 #1 Arkadaşlar Battlefield 4 oyununda kullanılan Frostbite 2 motorunun gelişmiş halinin tanıtım videosu resmi olarak yayınlandı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2014
Arkadaşlar Battlefield 4 oyununda kullanılan Frostbite 2 motorunun gelişmiş halinin tanıtım videosu resmi olarak yayınlandı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Raşit Gönenç Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2012 Mesajlar 2.368 Makaleler 113 Çözümler 1 Yer Bucak-Burdur Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Online İngilizce Öğretmeni 24 Haziran 2013 #2 Söylemekten her ne kadar nefret etsemde, COD'un grafik anlamda Battlefield ile yarışması için 40 fırın ekmek yemesi lazım...
Söylemekten her ne kadar nefret etsemde, COD'un grafik anlamda Battlefield ile yarışması için 40 fırın ekmek yemesi lazım...
mevsres Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2012 Mesajlar 6.392 Makaleler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2013 #3 COD'un grafik tanıtım videosunda "Amazing Graphics" diyorlar bir de. Ya aslında COD yapar paradan yana sıkıntıları yok Battlefield'den daha çok para kazanıyorlar, ama her sistem çalıştırsın mantığı var şu an onlardan.
COD'un grafik tanıtım videosunda "Amazing Graphics" diyorlar bir de. Ya aslında COD yapar paradan yana sıkıntıları yok Battlefield'den daha çok para kazanıyorlar, ama her sistem çalıştırsın mantığı var şu an onlardan.