Agab Agabseveroğulları Hectopat Katılım 24 Şubat 2015 Mesajlar 257 Makaleler 2 27 Mart 2015 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Herhangi bir sorunuz olursa sorabilirsiniz arkadaşlar Dipnot: Videoda da belirttim. Fizik kuralları bu oyunda da geçerli. Atıyorum klavye ile dönüş yaparken mouse ile kontrol de etmeniz lazım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Herhangi bir sorunuz olursa sorabilirsiniz arkadaşlar Dipnot: Videoda da belirttim. Fizik kuralları bu oyunda da geçerli. Atıyorum klavye ile dönüş yaparken mouse ile kontrol de etmeniz lazım.
Tesla7 Hectopat Katılım 11 Mart 2015 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2015 #2 Böyle bir video bekliyordum çok sağolun . Bu arada başka bir zaman jet sürme videolarını da paylaşır mısınız?
Böyle bir video bekliyordum çok sağolun . Bu arada başka bir zaman jet sürme videolarını da paylaşır mısınız?
Agab Agabseveroğulları Hectopat Katılım 24 Şubat 2015 Mesajlar 257 Makaleler 2 28 Mart 2015 #4 Tesla7 dedi: Böyle bir video bekliyordum çok sağolun . Bu arada başka bir zaman jet sürme videolarını da paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Tabiki zaman bulunca onun da rehberini yaparım. Silinen üye dedi: Video yararlı olmuş. Emeğine sağlık. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler.
Tesla7 dedi: Böyle bir video bekliyordum çok sağolun . Bu arada başka bir zaman jet sürme videolarını da paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Tabiki zaman bulunca onun da rehberini yaparım. Silinen üye dedi: Video yararlı olmuş. Emeğine sağlık. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler.