Battlefield 4 helikopterde tow füzesi nasıl kullanılır?

atakansogut

Hectopat
Merhabalar. Battlefield 4'ü önceleri de oynamama rağmen araçlarda en çok ilerlediğim bu zamanlarda saldırı helikopterinde kullanılan tow füzesini öğrenmeye çalışıyorum, bazıları bu füze ile uzun mesafeden isabetli atışlarla helikopter, vurabiliyorlar ancak ben bir türlü bu füzenin nasıl bir yol izlediğini anlamadım, kitlenmeden atılıyor ama bir süre sonra aşağı düşmeye başlıyor. Bu füzeyi kullanan var mı? Ne tavsiye edersiniz? Şimdiden teşekkürler.

Hocam TOW füzesinin çalışma prensibi, siz ateş ettikten sonra Crosshair'inizi nereye tutarsanız oraya gidecektir, siz bir jetin üzerine TOW attığınızda, jet sizin solunuzdan uçuyorsa siz de Crosshair'inizi sola çevirmelisiniz ki roket jete denk gelsin. Kısacası ateş ettikten sonra, Crosshair'inizi hedefinizin üzerinde tutmaya devam etmelisiniz, eğer roketinizin önüne bir engel çıkarsa da sağ-sol hareket yaparak o engelleri aşabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı