T talha617 Ziyaretçi 9 Ağustos 2014 #1 Arkadaşlar Battlefield 4 bedavaymış get it now dedim hesabıma eklendi oyunun bedava süresi biterse hesabım'dan silinirmi daha indirmedim'de. NOT:Yanlış yere yazdıysam özür dilerim bir türlü doğru katogöriyi bulamıyorum.
Arkadaşlar Battlefield 4 bedavaymış get it now dedim hesabıma eklendi oyunun bedava süresi biterse hesabım'dan silinirmi daha indirmedim'de. NOT:Yanlış yere yazdıysam özür dilerim bir türlü doğru katogöriyi bulamıyorum.
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 9 Ağustos 2014 #2 Oyunu ilk çalıştırdığında süre başlayacak. 1 hafta sonra oynayamayacaksın satın almadan. Ancak kaldığın yer kaydedilecek. Satın aldığın zaman o yerden geri dönebileceksin.
Oyunu ilk çalıştırdığında süre başlayacak. 1 hafta sonra oynayamayacaksın satın almadan. Ancak kaldığın yer kaydedilecek. Satın aldığın zaman o yerden geri dönebileceksin.
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 9 Ağustos 2014 #4 O tamamen bedavaydı. Süre yoktu onda.
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 9 Ağustos 2014 #6 Rica ederim. Soru cevaplandığına göre konu kilit.