Staber Hectopat Katılım 28 Temmuz 2013 Mesajlar 378 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Turizm 2 Kasım 2013 #1 Çok uzun bir video çekmedim arkadaşlar umarım yeterli olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2014
Çok uzun bir video çekmedim arkadaşlar umarım yeterli olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
İsmail Çetin Kilopat Katılım 22 Ekim 2013 Mesajlar 295 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Matematik Öğretmeni 2 Kasım 2013 #2 Z87 G45 Gaming anakart mı? Keşke program ile çekseydin de neyse
C Can Soylu Hectopat Katılım 24 Ekim 2013 Mesajlar 154 Yer Marsilya/Fransa Daha fazla Meslek Yazilimci olmaya calisiyorum. 2 Kasım 2013 #3 Bi fraps acsaydinda fps gorseydik zaten 30+ fps alicagin belli yani gozle pek birsey anlasilmaz.
Staber Hectopat Katılım 28 Temmuz 2013 Mesajlar 378 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Turizm 3 Kasım 2013 #4 Fps görünüyor arkadaşlar , görünmüyor mu sağ üst köşede ? Bilgisayar performansını düşürdüğü için programla çekmedim.
Fps görünüyor arkadaşlar , görünmüyor mu sağ üst köşede ? Bilgisayar performansını düşürdüğü için programla çekmedim.
ManiacKiller Kilopat Katılım 18 Ekim 2013 Mesajlar 118 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Supervisor 3 Kasım 2013 #5 Staber dedi: Fps görünüyor arkadaşlar , görünmüyor mu sağ üst köşede ? Bilgisayar performansını düşürdüğü için programla çekmedim. Genişletmek için tıkla... Ben program ile oyundan video çekerken 1-2 fps oynuyor ki senin sisteminin herhangi bir kayıp yaşayacağını sanmam.
Staber dedi: Fps görünüyor arkadaşlar , görünmüyor mu sağ üst köşede ? Bilgisayar performansını düşürdüğü için programla çekmedim. Genişletmek için tıkla... Ben program ile oyundan video çekerken 1-2 fps oynuyor ki senin sisteminin herhangi bir kayıp yaşayacağını sanmam.
C Can Soylu Hectopat Katılım 24 Ekim 2013 Mesajlar 154 Yer Marsilya/Fransa Daha fazla Meslek Yazilimci olmaya calisiyorum. 3 Kasım 2013 #6 Staber dedi: Fps görünüyor arkadaşlar , görünmüyor mu sağ üst köşede ? Bilgisayar performansını düşürdüğü için programla çekmedim. Genişletmek için tıkla... Bende yeni gordum ekranin kosesinde olunca bide biraz soluk gozukunce gorememisim.
Staber dedi: Fps görünüyor arkadaşlar , görünmüyor mu sağ üst köşede ? Bilgisayar performansını düşürdüğü için programla çekmedim. Genişletmek için tıkla... Bende yeni gordum ekranin kosesinde olunca bide biraz soluk gozukunce gorememisim.
Staber Hectopat Katılım 28 Temmuz 2013 Mesajlar 378 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Turizm 3 Kasım 2013 #8 Alışılması zor Herkez böyle oynuyor şu anda
GamerBurkay Hectopat Katılım 3 Kasım 2013 Mesajlar 581 4 Kasım 2013 #9 O sistemde böyle bir videoya gerek yoktu beklenilen performans zaten. Oyunda kötüsün onuda kısa zamanda halletmen dileğiyle
O sistemde böyle bir videoya gerek yoktu beklenilen performans zaten. Oyunda kötüsün onuda kısa zamanda halletmen dileğiyle
Staber Hectopat Katılım 28 Temmuz 2013 Mesajlar 378 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Turizm 4 Kasım 2013 #10 Teşekkür ederim dostum =) ama FPS inişini ve çıkışını merak eden arkadaşlara yardımcı olmak amacıyla koydum.
Teşekkür ederim dostum =) ama FPS inişini ve çıkışını merak eden arkadaşlara yardımcı olmak amacıyla koydum.