Battlefield 4 için 3 GB ekran kartı şart mı?

Arkadaslar oncelıkle ıyı forumlar. Ben bf4 ultra ayarlarda nasıl bır sıstem lazım dıye bakarkan ekran kartı 3gb olması gerektıgı yazıyordu. 2gb yetmıyormu ultra? Toplayacapım pc:

• ı7 4770k
  • Asus gtx770 2gb
  • 120 gb ssd
  • 1tb hdd
  • Anakart bilgim olmadigi icin yok
  • 8 gb ram

Ve nerdesye herkez zoyat msı modellerınden alıyorkar. Asus ne eksıgı var ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne 3 gb? Gtx 750 ti la bile çatır-çatır oynarsınız. GTX 770 fazlasıyla yeter. Youtubeda Gtx 770 Battlefield 4 diye aratın bi. Zotacı da boş verin. Alıyosanız MSI ve ya ASUS alın.

Gtx 770 olarak sizi 4 senede çıkacak oyunları ultra ayarlar'da oynatır. İçin rahat olsun.

2gb 256bit güncel ekran kartları yeterli oluyor. Benim tavsiyem oyunun video ayarlarını high seviyesine yada custom ayarlayıp oynaman.

2gb 256bit güncel ekran kartları yeterli oluyor. Benim tavsiyem oyunun video ayarlarını high seviyesine yada custom ayarlayıp oynaman.

Her şeyi bit'le ölçmeyelim 128 bit 750 ti ile bile bF4 aa , ve hbao kapalı ultra oynamak mümkün.

O ayarı kapa, bu ayarı kapa o zaman. Alırsın graphic yongalı bir işlemci ekran karşısında göz kırpa kırpa da oynarsın ultra ayarlarda bf4.

Gb ne alaka 512 mb istiyor bu arada. Gtx 760 ile ultrada hiç kasmadan rahatça oynuyorum.

O ayarı kapa, bu ayarı kapa o zaman. Alırsın graphic yongalı bir işlemci ekran karşısında göz kırpa kırpa da oynarsın ultra ayarlarda. bf4

Her kesin parası senin gibi bol olmuyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…