Battlefield 4 için FX-4100 sistemim yeterli mi

gkbrkkk

Hectopat
Merhaba.

• FX4100 işlemci
  • GTX560 ekran kartı
  • 8 gb RAM

Bf4 sistem gereksinimleri açıklandıktan sonra ve can i runda bir sistem testi yaptıktan sonra bilgisayarımın bf4 ü minimumun biraz üstünde çalıştıracağı görünüyor ve bu teste göre sorun işlemcimmiş. Bu işlemciyi yükseltmeli miyim yoksa boşuna mı kuruntu yapıyorum?

Düşük çözünürlük ile pek sıkıntı yaşamazsın tabiki fakat ben detay istiyorum canlılık, atmosfer istiyorum dersen yeni bir ekran kartı çözüm olacaktır kardeşim. Birde anakart ve Powerın marka ve modellerini söyler misin? Psu kaç watt ve işletim sistemin ne?

- - - Güncellendi - - -

İşlemci ile sıkıntı yaşamazsın, bende aynısını kullanıyorum.

1920X1080 çözünürlük ve low-medium ayarlarda akıcı bir biçimde oynayabilirsin. Ekran kartını yoran, gölgelendirme, anistopik, anti, MSAA gibi ayarlardan uzak durduğun sürece :D

- - - Güncellendi - - -

Oyunu gelince daha da netleşir. Ama dediğim ayarlarda akıcı bir biçimde oynayabilmen lazım.

1920X1080 çözünürlük ve low-medium ayarlarda akıcı bir biçimde oynayabilirsin. Ekran kartını yoran, gölgelendirme, anistopik, anti, MSAA gibi ayarlardan uzak durduğun sürece :D

- - - Güncellendi - - -

Oyunu gelince daha da netleşir. Ama dediğim ayarlarda akıcı bir biçimde oynayabilmen lazım.
Bu tarz oyunlarda full detay ile oynanmadıkça pek zevkli olmuyor maalesef :)

Merhaba FX4100 işlemci GTX560 ekran kartı 8 gb RAM den oluşan bir PC im var ama bf4 sistem gereksinimleri açıklandıktan sonra ve can i runda bir sistem testi yaptıktan sonra bilgisayarımın bf4 ü minimumun biraz üstünde çalıştıracağı görünüyor ve bu teste göre sorun işlemcimmiş bu işlemciyi yükseltmeli miyim yoksa boşuna mı kuruntu yapıyorum

Monitör bu konuda daha önemli. 1920x1080 ise low ve anti allasing ve msaa lar kapalı oynarsın. Yok monitörüm düşük çözünürlüklü diyorsan high'ta oynarsın.

Bu tarz oyunlarda full detay ile oynanmadıkça pek zevkli olmuyor maalesef :)
Bizim oyun anlayışımız Ultra grafikler ve +40 FPS görüntüden oluşuyor ancak herkes için geçerli değil :D
İdare edecek artır, low-medium ayarlarda da zevkini alır bence.

GTX 560 Ti ise elindeki kart orta ayarlarda son çözünürlükte oynarsın. Ben şu an GTX 560 Ti kullanıyorum İnşallah Kurban bayramına GTX 780 DirectCU II alacağım. Crysis 3 oyununu en üst grafiklerde ve son çözünürlükte oynuyorum ama sadece ANTI-ALIASING özelliğini FXAA yapıyorum. 25 ile 30 FPS arası değişiyor bu durumda aldığım FPS değeri. Far Cry 3, Splinter Cell Blaclist, Battlefield 3 gibi oyunlarıda en üst ayarlarda 35-50 arası FPS değeri alarak oynuyorum.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı