Battlefield 4 İçin Sistem Toplama

• Konuyu başlatan VedatKarahanci
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 3.424
V

VedatKarahanci

Ziyaretçi

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bf4 için yeni bir sistem topluyorum harddisk ve dvd rw haricinde. Aşağıya sıralı ürünler ile BF4'de ne kadar iyi performans alırım ve ne kadar iyi video çekilebilir. Yorumlarınız için teşekkürler!

Benim toplamayı düşündüğüm sisteme çok benziyor. Neyse önerilere geçeyim. Kasa olarak Frisby'e bakma bile içinde ki PSU nedir ne değildir belli değil. Onun yerine CM,Corsair ya da Xgimatek gibi daha düzgün markaların 500W ve üstü modellerine bakarsan daha iyi olur. Onun dışında üstte arkadaşların yazdığı gibi oyun oynamak için hiçte öyle 3000-5000 liralık sistemlere gerek yok. Bu sistemle de BF4'ü ultra da akıcı oynayabileceğini düşünüyorum. Ayrıca pahalı sistemler almaktansa her sene bir parçanı satıp az bir para daha ekleyerek upgrade yaparsan çok daha mantıklı olacaktır kanımca.

Teşekkürler arkadaşlar. Kasayı değiştiriyorum başka bir model ile düzenleyip yenisini koyacağim tekrardan önerilerinizi beklemekteyim.

BF4 Multide medium 50 fps alırsın. Yüksek ayarlara çıkma derim. Ve normal single ise 1920x1080 ultura akar diye düşünüyorum. Bazı Arkadaşların HD7850 testlerinde 1920x1080 de ultura da 30 fps alınıyor, senin sistemin rahatlıkla 40-50 fps alır die düşünüyorum. Ancak bütçeni söylersen daha iyi bir sistem toplarız gibime geliyor.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı