Battlefield 4 Kasma sorunu

Sıcaklıkları kontrol edebilir misiniz yükteyken ?
'HWMonitorPro_x64' Programı ile sıcaklık kontrollerini yaptım hocam bilgiler burada ben bunların ayrıntısından pek anlamam açıkcası.

Cihazın sıcaklık kontrol test resmi hocam. Ben bu terimlerden pek anlamıyorum açıkcası.

Virüs taraması yapmayı deneyin. Belki bilgisayarınızda virüs olabilir.
Virüs taramalarımda güncel ama tekrar yapıyorum hocam şu anda.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    17,7 KB · Görüntüleme: 622
Yük altında ise bu sıcaklıklar çok normal. Bir saat Battlefield oynayıp bakın sıcaklıklara. Eğer sıcaklık değil ise oyunu yeniden kurmayı deneyin. DDU ile Nvidia driver kaldırıp tekrar kurun, eğer sadece multiplayer'da varsa bu sorun internet bağlantınızda bir sorun olabilir (Düşük İhtimal).

Umarım internet bağlantısındadır umarım yavaştır o yüzden yapıyodur daha başka çözülemeyecek sıkıntı çıkarmasında bana... Oyuna girip oynadıktan sonra sıcaklık kontrolü yapacağım eğer sıkıntı yoksa driver kaldır yükle olayını yaparım. Bi deneyelim bakalım...

Şu an oyundayım ve hatayı almıyorum sıkıntı çıkmıyor. 40 ile 60fps arasında alıyorum onuda ölçtüm. Kafayı yedirticek bana!

Oyunu optimize ederek fps değerlerini en iyi duruma getirmeyi bir dene, gerçi multiplayer bazı haritalar ekran kartlarını baya bir zorluyor.

Oyunun multiplayeri işlemciyi zorluyor diye biliyorum. Sistem özelliklerin neler ?

Oyunu optimize ederek fps değerlerini en iyi duruma getirmeyi bir dene, gerçi multiplayer bazı haritalar ekran kartlarını baya bir zorluyor.
Oyun optimize durumda sürekli kontrol ederim origindende oyunu repair ettim o tür hiçbir sıkıntı yok. Kitaplıktan bile oyunun isminin yanındaki 'TM' işaretlerini dahi sildim.

Oyunun multiplayeri işlemciyi zorluyor diye biliyorum. Sistem özelliklerin neler ?
Casper Nirvana i5-4210M 2.60Ghz Nvidia Geforce 740M 4.Nesil. 8 Gb Ram. 64Bit. Win 8.1
Pc özellikleri kısacası bunlar hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…