T tonyjaa321 Ziyaretçi 2 Temmuz 2015 #1 Oyunu kutulu alınca originden mi etkinleştirilecek ? Etkinleştirdik ten sonra patchler dışında oyunu indirecek miyim ? Kutulu olduğu için MP olacak mı ?
Oyunu kutulu alınca originden mi etkinleştirilecek ? Etkinleştirdik ten sonra patchler dışında oyunu indirecek miyim ? Kutulu olduğu için MP olacak mı ?
Furkan Bektaş Kilopat Katılım 5 Eylül 2014 Mesajlar 3.709 Makaleler 14 2 Temmuz 2015 #2 Evet. Hayır. MP de oynayabileceksin.
Mustafa Tanis Hectopat Katılım 16 Eylül 2014 Mesajlar 541 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Lise Öğrencisi 2 Temmuz 2015 #3 BF3 aldım sorularını yanıtlayayım. Dvd bilgisayara takınca origin açılıp yüklemeyi tamamlıyorsun. Ardından güncellemeler varsa ki vardır kesinlikle yükle. Ben 7gb güncelleme indirmiştim. Multiplayer oynayabilirsin.
BF3 aldım sorularını yanıtlayayım. Dvd bilgisayara takınca origin açılıp yüklemeyi tamamlıyorsun. Ardından güncellemeler varsa ki vardır kesinlikle yükle. Ben 7gb güncelleme indirmiştim. Multiplayer oynayabilirsin.