Battlefield 4 mantle açmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ahmet eren incir

Hectopat
Daha fazla  
Bende r9 290 ekran kartı var. Bf 4'de Mantle'ı açamıyorum çünkü direct x 11 kısmı da gözükmüyor. Driver ise 14.4.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım orijinal oyunlar dışında kullanamıyorsun. Ama orijinal olmayan BF4'te kullanamayacağın konusunda eminim.

Sanırım orijinal oyunlar dışında kullanamıyorsun. Ama orijinal olmayan BF4'te kullanamayacağın konusunda eminim.
Bazı forumlarda 14.6 beta yükleyince oluyormuş diyorlardı. Demek ki doğru değilmiş. O zaman beta driver yüklememe gerek yok işe yaramaz değil mi?

Oyun orijinal olmadığı takdirde mantle kullanamıyorsun diye biliyorum. Kusura bakma ama senin dediğin şekilde sorunun çözüldüğünü duymadım. İstiyorsan öyle bir denersin. Ama ben olsam Driver'ın beta sürümünden çıkmasını beklerdim sonuçta o kartla da iyi performans elde edebileceğini düşünüyorum BF4'te.

Evet performansı iyi. Vapor-x modeli var. Hiç zorlanmadan ve ısınmadan maksimum 110 minimum 65 fps alıyorum genelde.

Bir tek ubisoftun oyunlarında sorun var. Onlarda 40 fps kadar düşüyor.@taylanxtavsan

Minimum 65 FPS?! Bana Vapor-X aldıracaksın sen anlaşılan. 2/3 hafta sonra sistem toplayacağım ama Nvidia 8xx serisini beklemeye karar verdim.

Minimum 65 FPS?! Bana Vapor-X aldıracaksın sen anlaşılan. 2/3 hafta sonra sistem toplayacağım ama Nvidia 8xx serisini beklemeye karar verdim.
Birde mantle yok. Bence ikiside olur ama GTx 780 alma bence. 8xx çıktığı zaman gtx 7xx serisini unutturmaya çalışır nvidia bence. Ben olsam beklemem vapor-x alırım. Soğutmasından çok memnun kaldım. Sanki kart hiç zorlanmadan çalıştırıyor hepsini.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…