kivanc_atay Picopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 48 Çözümler 1 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2021 #1 Merhaba arkadaşlar, benim alt tuşum bozuk ve Battlefield 4'de ise alt tuşu ile konuşuluyor ayarlardan baktığım halde bulamadım mikrofon tuşu değiştirmeyi, nasıl değiştirebilirim mikrofon tuşunu?
Merhaba arkadaşlar, benim alt tuşum bozuk ve Battlefield 4'de ise alt tuşu ile konuşuluyor ayarlardan baktığım halde bulamadım mikrofon tuşu değiştirmeyi, nasıl değiştirebilirim mikrofon tuşunu?
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.397 Makaleler 3 Çözümler 58 11 Temmuz 2021 #2 Settings > Key Bindings > Common > VOIP ayarı hocam. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS kivanc_atay Picopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 48 Çözümler 1 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2021 #3 emircanunlts dedi: Settings > key bindings > common > VoIP ayarı hocam. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Artı 0 Eksi
emircanunlts dedi: Settings > key bindings > common > VoIP ayarı hocam. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.