Battlefield 4 MP 5 muhteşem hareket

Makaleler
32
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet arkadaşlar benim favorim 1 numaralı arkadaş. Sizin favoriniz hangisi? Bu arada ilhan kardeşimize emeğinden dolayı teşekkürler.

Çok fazla video izlediğim dönemlerde BF3 ve 4'te çok daha iyi hareketleri gördüm. Tabi iyi kötü kişiden kişiye değişir, bu hareketin aynısını yapanda gördüm. Sırf bu tür şeylere kafa yoran insanlar var izlerken çok keyif almıştım. Hatta blog'ta BF hakkında bir kaç gönderi vardı. Özay Şen paylaşmıştı veya yorum yapmıştı. Bulamadım bazı videoları. Çok iyi videolar var. Yapılan harekete bir şey demiyorum ama ilk defa gören arkadaşlar var sanırım. :)

Gülmekten kırılacağınız çok fazla video var BF serisi ve diğer oyunlarla ilgili... Öneririm.:)

Çok fazla video izlediğim dönemlerde BF3 ve 4'te çok daha iyi hareketleri gördüm. Tabi iyi kötü kişiden kişiye değişir, bu hareketin aynısını yapanda gördüm. Sırf bu tür şeylere kafa yoran insanlar var izlerken çok keyif almıştım. Hatta blog'ta BF hakkında bir kaç gönderi vardı. Özay Şen paylaşmıştı veya yorum yapmıştı. Bulamadım bazı videoları. Çok iyi videolar var. Yapılan harekete bir şey demiyorum ama ilk defa gören arkadaşlar var sanırım. :)

Gülmekten kırılacağınız çok fazla video var BF serisi ve diğer oyunlarla ilgili... Öneririm.:)
Bu arkadaşın kanalında çok iyi videolar var. Mesela bu video da C4 ile katliam yapıyor adam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dün yaklaşık 20 videosunu izledim. Arkadaş iyi oynuyor. :) Böyle şeyleri çok izlerim ama fazla dikkatimi çekmiyor artık. Daha çok trollemeye vurulan videoları izliyorum. :) Çünkü sürekli bir oyunu oynayınca özellikle fps ise bu gerekli zamanı da ayırırsam aynı şeyleri bende yaparım. Sadece ben değil çoğu kişi yapar. :) CS:GO'yu daha adam akıllı 1 hafta filan oynamışımdır. 5 el atıyorsam 4 maçta lider konumunda oynuyorumdur. Adamların profillerine baktığımda binlerce saatlerini harcamışlar. :) Daha erken, kendimi pro olarak görmüyorum. İlk andan itibaren görüntü alıp Steam hesabıma koymaya başladım. Bakalım neler olacak.

3 şey bence çok önemli:

1. Takım ruhunuz olmayacak kendinize güveneceksiniz. Takım ruhuna uymaya kalktığınızda kötü oynayan biri sizi oyundan soğutabilir.
2. Haritayı iyi bileceksiniz.
3. Tabi refleks bu tür oyunlarda olmazsa olmazıdır. :)

Bu arada videoda en çok 3. yü beğendim. Gerçekten çok iyiydi. Harita hakimiyeti var ve güzel silah seçmiş. :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı