A afterxalien42 Decapat Katılım 19 Haziran 2018 Mesajlar 114 22 Temmuz 2018 #11 Şahsen BF1 tercih ederim. Hızır Alpaslan dedi: Battlefield 1 Hardline. Genişletmek için tıkla... Öyle bir oyun yok dostum.Sen oyunları karştırmışsın.BF1 ile Hardline ayrı.
Şahsen BF1 tercih ederim. Hızır Alpaslan dedi: Battlefield 1 Hardline. Genişletmek için tıkla... Öyle bir oyun yok dostum.Sen oyunları karştırmışsın.BF1 ile Hardline ayrı.
biyikmeister Hectopat Katılım 1 Mart 2018 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2018 #12 FalconPolat dedi: Şu saatten sonra Premium almak kimse kusura bakmasın ama enayiliktir, tek bedava olmayan DLC Apocalypse kaldı. Genişletmek için tıkla... Uzun zamandır bakmamıştım Eğer öyleyse kesinlikle daha da iyi olmuş.
FalconPolat dedi: Şu saatten sonra Premium almak kimse kusura bakmasın ama enayiliktir, tek bedava olmayan DLC Apocalypse kaldı. Genişletmek için tıkla... Uzun zamandır bakmamıştım Eğer öyleyse kesinlikle daha da iyi olmuş.
C ColdunTR Kilopat Katılım 13 Mart 2018 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2018 #13 Battlefield 1 revolution almayı düşünüyorum indirim ne zaman bitecek ve almaya değermi yoksa sadece battlefield 1 mi almalıyız?
Battlefield 1 revolution almayı düşünüyorum indirim ne zaman bitecek ve almaya değermi yoksa sadece battlefield 1 mi almalıyız?
O onenumberone Kilopat Katılım 27 Ocak 2018 Mesajlar 266 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2018 #14 FalconPolat dedi: Şu saatten sonra Premium almak kimse kusura bakmasın ama enayiliktir, tek bedava olmayan DLC Apocalypse kaldı. Genişletmek için tıkla... Şu an sadece premium paketi indirimde. Standart sürüm 40 euro.
FalconPolat dedi: Şu saatten sonra Premium almak kimse kusura bakmasın ama enayiliktir, tek bedava olmayan DLC Apocalypse kaldı. Genişletmek için tıkla... Şu an sadece premium paketi indirimde. Standart sürüm 40 euro.
FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.736 Makaleler 21 Çözümler 99 22 Temmuz 2018 #15 Ben 10 Euro'ya aldım standart olanını.
C ColdunTR Kilopat Katılım 13 Mart 2018 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2018 #16 onenumberone dedi: Şu an sadece premium paketi indirimde. Standart sürüm 40 euro. Genişletmek için tıkla... 15 dolarlık olanla primium arasında ne fark var acaba?
onenumberone dedi: Şu an sadece premium paketi indirimde. Standart sürüm 40 euro. Genişletmek için tıkla... 15 dolarlık olanla primium arasında ne fark var acaba?
O onenumberone Kilopat Katılım 27 Ocak 2018 Mesajlar 266 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2018 #17 ColdunTR dedi: 15 dolarlık olanla primium arasında ne fark var acaba? Genişletmek için tıkla... Revolution paketi premium diye kast ettim. -Battlefield 1 alıyorum o zaman. Tavsiyeleriniz için teşekkürler.
ColdunTR dedi: 15 dolarlık olanla primium arasında ne fark var acaba? Genişletmek için tıkla... Revolution paketi premium diye kast ettim. -Battlefield 1 alıyorum o zaman. Tavsiyeleriniz için teşekkürler.
C ColdunTR Kilopat Katılım 13 Mart 2018 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2018 #18 onenumberone dedi: Revolution paketi premium diye kast ettim. -Battlefield 1 alıyorum o zaman. Tavsiyeleriniz için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bi 12.50 dolarlık bide 15 dolarlık var ya farkı ne dedim?
onenumberone dedi: Revolution paketi premium diye kast ettim. -Battlefield 1 alıyorum o zaman. Tavsiyeleriniz için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bi 12.50 dolarlık bide 15 dolarlık var ya farkı ne dedim?
Halil1905 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2016 Mesajlar 5.804 Makaleler 9 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2018 #19 Ekim ayında Battlefield V çıkacak haberiniz olsun. Fakat BF1 oynamış biri olarak oyunu size tavsiye edebilirim.
Ekim ayında Battlefield V çıkacak haberiniz olsun. Fakat BF1 oynamış biri olarak oyunu size tavsiye edebilirim.
O onenumberone Kilopat Katılım 27 Ocak 2018 Mesajlar 266 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2018 #20 ColdunTR dedi: Bi 12.50 dolarlık bide 15 dolarlık var ya farkı ne dedim? Genişletmek için tıkla... BF1 Standart 40 Euro, Revolution 15 Euro neyi kast ettiğnizi anlamadım?
ColdunTR dedi: Bi 12.50 dolarlık bide 15 dolarlık var ya farkı ne dedim? Genişletmek için tıkla... BF1 Standart 40 Euro, Revolution 15 Euro neyi kast ettiğnizi anlamadım?