A afterxalien42 Decapat Katılım 19 Haziran 2018 Mesajlar 114 22 Temmuz 2018 #11 Şahsen BF1 tercih ederim. Hızır Alpaslan dedi: Battlefield 1 Hardline. Genişletmek için tıkla... Öyle bir oyun yok dostum.Sen oyunları karştırmışsın.BF1 ile Hardline ayrı.
Şahsen BF1 tercih ederim. Hızır Alpaslan dedi: Battlefield 1 Hardline. Genişletmek için tıkla... Öyle bir oyun yok dostum.Sen oyunları karştırmışsın.BF1 ile Hardline ayrı.
biyikmeister Hectopat Katılım 1 Mart 2018 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2018 #12 FalconPolat dedi: Şu saatten sonra Premium almak kimse kusura bakmasın ama enayiliktir, tek bedava olmayan DLC Apocalypse kaldı. Genişletmek için tıkla... Uzun zamandır bakmamıştım Eğer öyleyse kesinlikle daha da iyi olmuş.
FalconPolat dedi: Şu saatten sonra Premium almak kimse kusura bakmasın ama enayiliktir, tek bedava olmayan DLC Apocalypse kaldı. Genişletmek için tıkla... Uzun zamandır bakmamıştım Eğer öyleyse kesinlikle daha da iyi olmuş.
C ColdunTR Kilopat Katılım 13 Mart 2018 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2018 #13 Battlefield 1 revolution almayı düşünüyorum indirim ne zaman bitecek ve almaya değermi yoksa sadece battlefield 1 mi almalıyız?
Battlefield 1 revolution almayı düşünüyorum indirim ne zaman bitecek ve almaya değermi yoksa sadece battlefield 1 mi almalıyız?
O onenumberone Kilopat Katılım 27 Ocak 2018 Mesajlar 266 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2018 #14 FalconPolat dedi: Şu saatten sonra Premium almak kimse kusura bakmasın ama enayiliktir, tek bedava olmayan DLC Apocalypse kaldı. Genişletmek için tıkla... Şu an sadece premium paketi indirimde. Standart sürüm 40 euro.
FalconPolat dedi: Şu saatten sonra Premium almak kimse kusura bakmasın ama enayiliktir, tek bedava olmayan DLC Apocalypse kaldı. Genişletmek için tıkla... Şu an sadece premium paketi indirimde. Standart sürüm 40 euro.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.641 Makaleler 21 Çözümler 97 22 Temmuz 2018 #15 Ben 10 Euro'ya aldım standart olanını.
C ColdunTR Kilopat Katılım 13 Mart 2018 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2018 #16 onenumberone dedi: Şu an sadece premium paketi indirimde. Standart sürüm 40 euro. Genişletmek için tıkla... 15 dolarlık olanla primium arasında ne fark var acaba?
onenumberone dedi: Şu an sadece premium paketi indirimde. Standart sürüm 40 euro. Genişletmek için tıkla... 15 dolarlık olanla primium arasında ne fark var acaba?
O onenumberone Kilopat Katılım 27 Ocak 2018 Mesajlar 266 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2018 #17 ColdunTR dedi: 15 dolarlık olanla primium arasında ne fark var acaba? Genişletmek için tıkla... Revolution paketi premium diye kast ettim. -Battlefield 1 alıyorum o zaman. Tavsiyeleriniz için teşekkürler.
ColdunTR dedi: 15 dolarlık olanla primium arasında ne fark var acaba? Genişletmek için tıkla... Revolution paketi premium diye kast ettim. -Battlefield 1 alıyorum o zaman. Tavsiyeleriniz için teşekkürler.
C ColdunTR Kilopat Katılım 13 Mart 2018 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2018 #18 onenumberone dedi: Revolution paketi premium diye kast ettim. -Battlefield 1 alıyorum o zaman. Tavsiyeleriniz için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bi 12.50 dolarlık bide 15 dolarlık var ya farkı ne dedim?
onenumberone dedi: Revolution paketi premium diye kast ettim. -Battlefield 1 alıyorum o zaman. Tavsiyeleriniz için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bi 12.50 dolarlık bide 15 dolarlık var ya farkı ne dedim?
Halil1905 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2016 Mesajlar 5.804 Makaleler 9 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2018 #19 Ekim ayında Battlefield V çıkacak haberiniz olsun. Fakat BF1 oynamış biri olarak oyunu size tavsiye edebilirim.
Ekim ayında Battlefield V çıkacak haberiniz olsun. Fakat BF1 oynamış biri olarak oyunu size tavsiye edebilirim.
O onenumberone Kilopat Katılım 27 Ocak 2018 Mesajlar 266 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2018 #20 ColdunTR dedi: Bi 12.50 dolarlık bide 15 dolarlık var ya farkı ne dedim? Genişletmek için tıkla... BF1 Standart 40 Euro, Revolution 15 Euro neyi kast ettiğnizi anlamadım?
ColdunTR dedi: Bi 12.50 dolarlık bide 15 dolarlık var ya farkı ne dedim? Genişletmek için tıkla... BF1 Standart 40 Euro, Revolution 15 Euro neyi kast ettiğnizi anlamadım?