Literary. Megapat Katılım 6 Ağustos 2014 Mesajlar 460 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2015 #1 Arkadaşlar multiplayer oynarken sürekli oyundan atıp duruyor. Sıcaklıklar 65 dereceyi geçmiyor. Nasıl çözeceğim? Ekran Kartı: Sapphire r9 280 Dual-x Ram: Kingston 8GB PSU: 750W +80 Beyler yardım edin oyunu aldığıma pişman oldum.
Arkadaşlar multiplayer oynarken sürekli oyundan atıp duruyor. Sıcaklıklar 65 dereceyi geçmiyor. Nasıl çözeceğim? Ekran Kartı: Sapphire r9 280 Dual-x Ram: Kingston 8GB PSU: 750W +80 Beyler yardım edin oyunu aldığıma pişman oldum.
S.T.R.A.N.G.R. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mart 2013 Mesajlar 1.185 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2015 #2 İşlemci nedir? Ayrıca her haritada mı atıyor? Oynadığınız sunucuda o an kaç kişi bulunuyor? Bunları belirtirseniz yardımcı olabiliriz.
İşlemci nedir? Ayrıca her haritada mı atıyor? Oynadığınız sunucuda o an kaç kişi bulunuyor? Bunları belirtirseniz yardımcı olabiliriz.
Literary. Megapat Katılım 6 Ağustos 2014 Mesajlar 460 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2015 #3 Silinen üye dedi: İşlemci nedir? Ayrıca her haritada mı atıyor? Oynadığınız sunucuda o an kaç kişi bulunuyor? Bunları belirtirseniz yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... İşlemci FX6300. Her harita da mı oluyor bilmiyorum ben golmud railway'ı sevdiğim için hep orada oynuyorum oyunun ortasında atıyor. Oyunda 64 kişi oluyor.
Silinen üye dedi: İşlemci nedir? Ayrıca her haritada mı atıyor? Oynadığınız sunucuda o an kaç kişi bulunuyor? Bunları belirtirseniz yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... İşlemci FX6300. Her harita da mı oluyor bilmiyorum ben golmud railway'ı sevdiğim için hep orada oynuyorum oyunun ortasında atıyor. Oyunda 64 kişi oluyor.
S.T.R.A.N.G.R. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mart 2013 Mesajlar 1.185 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2015 #4 Muhtemelen işlemci yeterli gelmiyor. Burada yapabileceğın üç şey var; İşlemcini değiştireceksiniz İşlemcine güzel bir soğutucuyla OC yapacaksın Daha az kişili sunuculara gireceksin.
Muhtemelen işlemci yeterli gelmiyor. Burada yapabileceğın üç şey var; İşlemcini değiştireceksiniz İşlemcine güzel bir soğutucuyla OC yapacaksın Daha az kişili sunuculara gireceksin.
9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2015 #5 Serverdan ve oyundan da kaynaklı olabiliyor bu sorun sadece tek serverda mı karşılaştın diğer serverlarda da aynı mı durum?
Serverdan ve oyundan da kaynaklı olabiliyor bu sorun sadece tek serverda mı karşılaştın diğer serverlarda da aynı mı durum?
Yankı Can Megapat Katılım 25 Eylül 2014 Mesajlar 431 Yer Erzurum Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hava Kuvvetleri Personeli 22 Şubat 2015 #6 Ping ile alakalı da olabilir, ping yüksek olduğunda atar. AKK dolduğunda çoğu zaman beni de atıyor. Sistemden kaynaklı bir sorun yok bence.
Ping ile alakalı da olabilir, ping yüksek olduğunda atar. AKK dolduğunda çoğu zaman beni de atıyor. Sistemden kaynaklı bir sorun yok bence.
Literary. Megapat Katılım 6 Ağustos 2014 Mesajlar 460 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2015 #7 Sistemden kaynaklandığını bende sanmıyorum ayarlarım ultra'da ve hiç kasmadan oynayabiliyorum. Başka bir çözüm yolu yok mudur bu oyundan atmanın?
Sistemden kaynaklandığını bende sanmıyorum ayarlarım ultra'da ve hiç kasmadan oynayabiliyorum. Başka bir çözüm yolu yok mudur bu oyundan atmanın?
L Lord Cruiser Hectopat Katılım 22 Şubat 2015 Mesajlar 362 Makaleler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2015 #8 Literary. dedi: Sistemden kaynaklandığını bende sanmıyorum ayarlarım ultra'da ve hiç kasmadan oynayabiliyorum. Başka bir çözüm yolu yok mudur bu oyundan atmanın? Genişletmek için tıkla... Ping değeriniz nedir ?
Literary. dedi: Sistemden kaynaklandığını bende sanmıyorum ayarlarım ultra'da ve hiç kasmadan oynayabiliyorum. Başka bir çözüm yolu yok mudur bu oyundan atmanın? Genişletmek için tıkla... Ping değeriniz nedir ?
Literary. Megapat Katılım 6 Ağustos 2014 Mesajlar 460 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2015 #9 Lord Cruiser dedi: Ping değeriniz nedir ? Genişletmek için tıkla... 64
L Lord Cruiser Hectopat Katılım 22 Şubat 2015 Mesajlar 362 Makaleler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2015 #10 Literary. dedi: 64 Genişletmek için tıkla... Ani ping dalagalanması oluyorsa sorun budur.