Mustafa89 Hectopat Katılım 8 Haziran 2015 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2015 #1 Oyunun senaryo modunu bitirdikten sonra multiplayere girmeye çalıştım. Bu hatayı aldım. Ne yapmalıyım? PunkBuster'de kurdum. Error Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player ... (hesabımın adı) Son düzenleyen: Moderatör: 23 Haziran 2015
Oyunun senaryo modunu bitirdikten sonra multiplayere girmeye çalıştım. Bu hatayı aldım. Ne yapmalıyım? PunkBuster'de kurdum. Error Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player ... (hesabımın adı)
Sakar TV Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2014 Mesajlar 1.140 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2015 #2 Bende yaşıyordum aynı sorunu, Originin kurulu olduğu yerde Origin Games var, Bf4'e gir, __Installer'ı aç, punkbuster'a gir, redisti aç, pbsvc'yi kur
Bende yaşıyordum aynı sorunu, Originin kurulu olduğu yerde Origin Games var, Bf4'e gir, __Installer'ı aç, punkbuster'a gir, redisti aç, pbsvc'yi kur