9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2018 #1 Yeni güncelleme gelmiş "güncelleme geleli baya oldu farkındayım ama yeni güncelleme ile ilk defa oynadım" eskiden olduğu gibi web tarayıcısından oyuna girebilmek mümkün mü?
Yeni güncelleme gelmiş "güncelleme geleli baya oldu farkındayım ama yeni güncelleme ile ilk defa oynadım" eskiden olduğu gibi web tarayıcısından oyuna girebilmek mümkün mü?
NookumPie Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 18 Nisan 2014 Mesajlar 5.006 Makaleler 9 Çözümler 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522594034 26 Şubat 2018 #2 Tabii, önceki gibi oyunu hiç açmadan direkt Battlelog üzerinden server seçip oyuna girebiliyorsun. Ama ben oyun üzerinden girmeyi tercih ediyorum
Tabii, önceki gibi oyunu hiç açmadan direkt Battlelog üzerinden server seçip oyuna girebiliyorsun. Ama ben oyun üzerinden girmeyi tercih ediyorum
KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.454 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2018 #3 Oyun içinden girmen daha sağlıklı olur çünkü bazı serverler WEB üzerinden açılmıyor. Örneğin Türk Timi Clan serveri açılmıyor.
Oyun içinden girmen daha sağlıklı olur çünkü bazı serverler WEB üzerinden açılmıyor. Örneğin Türk Timi Clan serveri açılmıyor.