CorkedWine Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 1.511 Makaleler 1 Çözümler 14 7 Temmuz 2022 #1 RAM 8GB DDR3 2666MHz Ekran kartı AMD Radeon HD 7670M Anakart HP Intel Generic İşlemci Intel Core i5-3210M Oyuna giriyorum, multiplayer modunda oyuna girerken loading ekranında oyundan atıyor. BF4-Log.zip drive.google.com
Oyuna giriyorum, multiplayer modunda oyuna girerken loading ekranında oyundan atıyor. BF4-Log.zip drive.google.com
narko7 Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 808 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2022 #2 Herhangi bir hata ekranı çıkıyor mu? Artı 0 Eksi
KS KS CorkedWine Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 1.511 Makaleler 1 Çözümler 14 7 Temmuz 2022 #3 narko7 dedi: Herhangi bir hata ekranı çıkıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır, direkt kapanıyor. Artı 0 Eksi
narko7 Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 808 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2022 #4 CorkedWine dedi: Hayır, direkt kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarını doğrulamayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
CorkedWine dedi: Hayır, direkt kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarını doğrulamayı denediniz mi?
KS KS CorkedWine Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 1.511 Makaleler 1 Çözümler 14 7 Temmuz 2022 #5 narko7 dedi: Oyun dosyalarını doğrulamayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Xbox Game Pass + EA Play üzerinden indirdim oyunu. Oyun doğrulama gibi bir seçenek yok. Artı 0 Eksi
narko7 dedi: Oyun dosyalarını doğrulamayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Xbox Game Pass + EA Play üzerinden indirdim oyunu. Oyun doğrulama gibi bir seçenek yok.
B 52 Stratofortress Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 9.312 Makaleler 1 Çözümler 76 Yer Ankara 7 Temmuz 2022 #6 Hile koruma yazılımını güncellemeniz gerekiyor, şuradan indirin: Even Balance, Inc. - PunkBuster Online Countermeasures Welcome to Even Balance, Inc., home of the PunkBuster anti-cheat system. www.evenbalance.com Artı 0 Eksi
Hile koruma yazılımını güncellemeniz gerekiyor, şuradan indirin: Even Balance, Inc. - PunkBuster Online Countermeasures Welcome to Even Balance, Inc., home of the PunkBuster anti-cheat system. www.evenbalance.com
KS KS CorkedWine Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 1.511 Makaleler 1 Çözümler 14 7 Temmuz 2022 #7 B 52 Stratofortress dedi: Hile koruma yazılımını güncellemeniz gerekiyor, şuradan indirin: Even Balance, Inc. - PunkBuster Online Countermeasures Welcome to Even Balance, Inc., home of the PunkBuster anti-cheat system. www.evenbalance.com Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı Artı 0 Eksi
B 52 Stratofortress dedi: Hile koruma yazılımını güncellemeniz gerekiyor, şuradan indirin: Even Balance, Inc. - PunkBuster Online Countermeasures Welcome to Even Balance, Inc., home of the PunkBuster anti-cheat system. www.evenbalance.com Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı