Nationalist Kilopat Katılım 31 Ocak 2015 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2015 #1 Bugün oyunu Origin'den aldım yükledim oyuna tıklıyorum hiçbir tepki yok ne yaptıysam olmadı. Sorunun çözümünü bilen varsa yardım edebilir mi?
Bugün oyunu Origin'den aldım yükledim oyuna tıklıyorum hiçbir tepki yok ne yaptıysam olmadı. Sorunun çözümünü bilen varsa yardım edebilir mi?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 12 Şubat 2015 #2 Oyunu onarın ilk olarak. Origin > Oyun > Sağ Tık > Repair Game. Sistem özelliklerinizi ve işletim sisteminizi yazın açılmazsa.
Oyunu onarın ilk olarak. Origin > Oyun > Sağ Tık > Repair Game. Sistem özelliklerinizi ve işletim sisteminizi yazın açılmazsa.
Nationalist Kilopat Katılım 31 Ocak 2015 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2015 #3 Hallettim teşekkürtler.
F Furkan Çapar Hectopat Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2016 #4 Nationalist dedi: Hallettim teşekkürtler. Genişletmek için tıkla... Nasıl yaptın bende aynı sorunu yaşıyorum anlatır mısın?
Nationalist dedi: Hallettim teşekkürtler. Genişletmek için tıkla... Nasıl yaptın bende aynı sorunu yaşıyorum anlatır mısın?
ömer can keretli Hectopat Katılım 8 Eylül 2016 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2016 #5 MF dedi: Oyunu onarın ilk olarak. Origin > Oyun > Sağ Tık > Repair Game. Sistem özelliklerinizi ve işletim sisteminizi yazın açılmazsa. Genişletmek için tıkla... ben aynısını denedim ama hala açılmıyo bilgisayarım amd radeon hd 6900 series i5 3450 8 gb ram MF dedi: Oyunu onarın ilk olarak. Origin > Oyun > Sağ Tık > Repair Game. Sistem özelliklerinizi ve işletim sisteminizi yazın açılmazsa. Genişletmek için tıkla... abi erken cevap verebilirmisin
MF dedi: Oyunu onarın ilk olarak. Origin > Oyun > Sağ Tık > Repair Game. Sistem özelliklerinizi ve işletim sisteminizi yazın açılmazsa. Genişletmek için tıkla... ben aynısını denedim ama hala açılmıyo bilgisayarım amd radeon hd 6900 series i5 3450 8 gb ram MF dedi: Oyunu onarın ilk olarak. Origin > Oyun > Sağ Tık > Repair Game. Sistem özelliklerinizi ve işletim sisteminizi yazın açılmazsa. Genişletmek için tıkla... abi erken cevap verebilirmisin
B BF4 tamircisi Hectopat Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2016 #6 adamın dibisinizde arkadaslar şimdi ben yeni aldım repaır yanı tamır taptım onarılıyor arkadasınkı doğrumuş bende deneyin oldu yeminle oldu allh razı olsun kardeşim oldu arkadslar yapuın bence oluyo
adamın dibisinizde arkadaslar şimdi ben yeni aldım repaır yanı tamır taptım onarılıyor arkadasınkı doğrumuş bende deneyin oldu yeminle oldu allh razı olsun kardeşim oldu arkadslar yapuın bence oluyo
BF4 belalısı Hectopat Katılım 21 Nisan 2018 Mesajlar 1 21 Nisan 2018 #7 Repair game seçeneği bende yok hocam nerede veya nasıl repair yapabilirim?