Battlefield 4 Premium indirime girer mi?

Red Baron

Centipat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, BF4 almak istiyorum fakat almışken Premium olsun diyorum. Standardı Origin indirimlerinde 40 liralara düşüyor. Key olarak da 50 lira civarında. Fakat Premium versiyonu nedense her yerde 150 lira üstü. Black Friday'de BF1 Premium'u 65 liraya almıştım. Benzer bir indirim yakın zamanda olur mu Origin'de? Hesap alma işlerine falan girmek istemiyorum ve güvenmiyorum da. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Battlefield 1 çıktığında DLC'leri ücretsiz dağıtılmıştı. Ben bahar indirimlerinde aldım $25 ödeyerek. Yıllar öncesinde dolar 3 civarındayken bile en az 25 dolara satılıyordu Origin'de.

Battlefield 1 çıktığında DLC'leri ücretsiz dağıtılmıştı. Ben bahar indirimlerinde aldım $25 ödeyerek. Yıllar öncesinde dolar 3 civarındayken bile en az 25 dolara satılıyordu Origin'de.

Anladım, düşeceği en fazla 25 dolar diyorsunuz yani. Sanırım standart versiyonu alacağım. Artık ileride yükseltiriz.

Anladım, düşeceği en fazla 25 dolar diyorsunuz yani. Sanırım standart versiyonu alacağım. Artık ileride yükseltiriz.
Battlefield 4 Premium Edition (Oyun + Premium Membership) $25. Ama almak için iki hesap açıp birinden diğerine hediye olarak almanız gerekiyor. Kendinize alamıyorsunuz. Ayrı ayrı almak da çok daha masraflı oluyor. Battlefield 1 çıktı 4'ün fiyatı da önce düştü sonra tekrar yükseldi. Battlefield 3 de çok pahalı şuan. Bu EA ne yapmaya çalışıyor anlamadım. :)
Ek Açıklama 2020-05-27 100908.png

BF4 standart ve BF3 Limited’ı 85 liraya kapattım arkadaşlar. BF4 1 Haziran’a kadar Origin’de 5 Euro. BF3’ü de Durmaplay’den 50 TL gibi bir tutara aldım

Battlefield 4 multiplayerı gerçekten çok başarılı, silahları, haritaları, atmosferi, oyun dinamikleri her şeyi ile, çok uzun süre severek oynadım.
SSD 250 GB olduğundan dolayı COD Warzone, Apex, Valorant kurduğum için BF4'ü feda etmek zorunda kaldım, oldukça eski olmasına rağmen serverları bir hayli doluydu.
BF4 DLC paketleri bazen bedava veriliyor, takip etmenizi öneririm.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı