Zeushanro Hectopat Katılım 11 Haziran 2014 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2014 #1 Arkadaşlar merhaba , battlefield 4 'e girince 10 saniye sonra atıyor ve sitesinde bu hatayı veriyor. Punk booster'ı silmiştim önceden bu hatayı verince tekrar yukledim ve battlefield 4 'ü seçtim fakat aynı hatayı veriyor. Dosya Ekleri punk.png 12,3 KB · Görüntüleme: 297
Arkadaşlar merhaba , battlefield 4 'e girince 10 saniye sonra atıyor ve sitesinde bu hatayı veriyor. Punk booster'ı silmiştim önceden bu hatayı verince tekrar yukledim ve battlefield 4 'ü seçtim fakat aynı hatayı veriyor.
Mümin Alan Kilopat Katılım 5 Mayıs 2014 Mesajlar 950 Makaleler 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2014 #2 Oyunu satın aldığınız sıralarda veya daha önceden böyle bir sorun yaşıyor muydunuz?
Zeushanro Hectopat Katılım 11 Haziran 2014 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2014 #3 Mümin Alan dedi: Oyunu satın aldığınız sıralarda veya daha önceden böyle bir sorun yaşıyor muydunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır , yaşamıyordum.
Mümin Alan dedi: Oyunu satın aldığınız sıralarda veya daha önceden böyle bir sorun yaşıyor muydunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır , yaşamıyordum.