Battlefield 4 Satın almak istiyorum

lastbal06

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Makina operatörü
Merhaba arkadaşlar ilk defa korsansız bir oyun oynayacağım ve Battefield 4 alacağım. Kafamda biraz sorular var Battlefield 4 PC | 53,99TL - D&R : Oyun-Konsol bu linkteki ürün Cd li geliyor galiba ben bu ürünü alınca oyunu online oynuyabiliyormuyum. Bu konuda pek bilgi sahibi değilim uygun fiyata alacağım bir mağzayıda önerirseniz çok iyi olur hepinize şimdiden teşekkürler.

Oyunu aldıktan sonra steam'dan o ürün anahtarını girin. Sonra oyun zaten steam hesabınıza eklenecektir. Online oynayabilirsiniz. Hatta steam'dan bile indirebilirsiniz.
Yorumunuz için teşekkür ederim sayenizde anladım. Fakat bu linkteki oyun sizce uygun mu yoksa önerebilceğiniz bir başka yer varmı daha hesaplı olursa.

Playstore'da 40TL. Ama sana tavsiyem oyun oynamayı seviyorsan ve sistemin iyiyse Premiumdan başkasını asla ve asla tavsiye etmem.
Bilgisayarım Asus X550JK 8gb modelli olan üründür. Premium'un ne gibi bir + sı vardır söylediğinizin linkini atabilirmisiniz. Playstore'den aldığımda kutu ile cd yolluyorlarmı yoksa sadece oyun keyimi alıyorum. Benim amacım oyunun Orjinal Cd si ve online oynuyabilmek

Öncelikle oyunu alıcaksın ve yükliyeceksin. Sonra ürün otomatik Origin'e yönlendirir seni Steam'a değil. Kutunun içinde yazan kodu aktif ediceksin ve bitti.
İstersen başka bilgisayarlarda oyunu indirip oynayabilirsin. Yani oyun Origin'e ekleniyor

Bilgisayarım Asus X550JK 8gb modelli olan üründür. Premium'un ne gibi bir + sı vardır söylediğinizin linkini atabilirmisiniz.
Playstore.com - Türkiye'nin Dijital Oyun Platformu Ama sana tavsiyem Premium. İleriye doğru DLC almak istersin aldıkça alasın gelir. Premium yeni silahlar(bu 4'de daha fazla), Yeni Mapler, Amblemler, giysiler, battlepachler, Sadece premiuma açık bıçak gibi şeyler. Yani ileride bütün DLC'leri alsan bile bazı şeylerin olmaz ve bu çok sinir bozucu. Ben dayanırım diyorsan al.

Öncelikle oyunu alıcaksın ve yükliyeceksin. Sonra ürün otomatik Origin'e yönlendirir seni Steam'a değil. Kutunun içinde yazan kodu aktif ediceksin ve bitti.
İstersen başka bilgisayarlarda oyunu indirip oynayabilirsin. Yani oyun Origin'e ekleniyor
A
Steam'lık bir iş yok yani.

Ve Premium'un avantajları ''Noob'' ları oyuna alıştırmak. :D Yani oyuna başlar başlamaz bir sürü silahınız oluyor. Değişik DogTag'ler. Ve değişik kamuflajlar.

Evet oyun EA'in olduğu için Steamlık bir iş yok Origin'lik iş var.

Ve Premium'un avantajları ''Noob'' ları oyuna alıştırmak. :D Yani oyuna başlar başlamaz bir sürü silahınız oluyor. Değişik DogTag'ler. Ve değişik kamuflajlar.

Evet oyun EA'in olduğu için Steamlık bir iş yok Origin'lik iş var.
Ben 40 Tl ye olan Playstore'den almayı düşünüyorum o kadar maddiyatım yok malesef. Cd li şekilde pc'ye yükleyip online oynanmıyormu ben Orjinal bir Dvd'yi tutmak istedim :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı