Battlefield 4 Uygulama Hatası

Utku Karaca

Hectopat
Daha fazla  
Öncellikle herkese merhabalar,
Battlefield 4 alalı 2 hafta gibi kısa bir süre oldu ve o 2 haftadır da bu hatayı alıyorum.
Battlefield 4 ü ilk açtığımda uygulama başlatılamadı hatası verdi her denememde öyle de oldu. Daha sonra Battlefield 4 x86 yı Offline modda açmayı denedim aynı hatayı verdi. Bugün tekrar bir ayar yapmaya çalışdım. 640x480 çözünürlükde çalıştırmayı denedim oyun açıldı offline modda singleplayer oynayabiliyorum ama multiplayer girmek istediğim zaman 64 bit i görüyor ve 64 bittde bu ayarı yapamıyorum. Battlefield 4 ü Multiplayer oynamak istediğim zaman x86 dan nasıl çalıştırabilirim yardımcı olursanız sevinirim.

Sistem özelliklerim oyunu kaldıracak kadar iyi. Oyunu repair ettim ama bir sorun çıkmadı yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilmem farkında mısınız ama yarım yamalak iş yapıyorsunuz şu an. İşletim sistemi dedim, yok. Sistem özellikleri diyorum, o da yok. Şimdi ilk olarak söylediklerimi yazın ve oyunu çalıştırdığınız seçenekleri sıfırlayın. Düşük çözünürlükte ya da uyumluluk modunda çalışmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…