Battlefield 4 vs Battlefield 5

ruzgaar

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Online tarafını oynayacağım sadece. Normalde BF 1 var bende ama daha modern silahlar falan kullanmak istiyorum. Artık sıkıldım BF1'den. Hangisini alayım Online için?

5 alın hocam daha dolu sunucular. Genel oyun olarak da daha iyi bence.

5 al. 4 de güzel ama eskidi artık, ek olarak oyuncuları komando gibi, zorlanabilirsin. Modern olsun istiyorsan 2042 öneririm. 200 saatten fazla oyun sürem var, gayet keyifli ve hızlı bir deneyim sunuyor.

5 alınır. Ben bir ara 4 almıştım ama almaz olaydım. Oyun oynatmıyorlar çok sağlam oyuncuları var

4 en guzeli, ama sunuculari cok bostur artik, dolu olanlarda da seni yasatmazlar. Yeni bir şey ariyorsan 2042 bak derim, 5'ten daha iyi geldi bana, 2042 de kotu de bir 5 kotulugu yok.

Battlefield bad company de deneyebilirsin,sesler müthiştir bana göre,hem daha ucuz ya da malum yollardan edinebilirsin.

Merhaba Online tarafını oynayacağım sadece. Normalde BF 1 var bende ama daha modern silahlar falan kullanmak istiyorum. Artık sıkıldım BF1'den. Hangisini alayım Online için?

4'ün yapay zeka hikaye tırt oynanış grafik güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…