Battlefield 4 XP serverları yasal mı ?

BerlT

Hectopat
Battlefield 4'ü yeni aldım ve oyun içi levelim çok düşük ve hızlıca level atlamak için birkaç tane flagrun adında server var. Bu serverlardan ban yeme riskim var mı ve hangi durumlarda ban yerim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Serverin kendisinden admin tarafından ban yersin. Onu da adam gibi durmazsan yersin. Yasal mıdır bilmem ama gereksiz. Ben şahsen adam gibi durmadığımdan bu serverların 1 tanesinden daha yeni ban yedim. Kimseyi vurmadan oyna.
Beni de attılar. İyi gidiyordum halbu ki. Admin gıcık kaptı herhalde. Ha bu arada konu sahibi bol bol teamdeatmach gir. Hızlıdır ve kolay puan kazanılır.

Beni de attılar. İyi gidiyordum halbu ki. Admin gıcık kaptı herhalde. Ha bu arada konu sahibi bol bol teamdeatmach gir. Hızlıdır ve kolay puan kazanılır.
Never kill diye bir server var. Admin devamlı aktif. Online. Uyuz olduğunu 3 defa kickliyor en sonunda banlıyor. Bilerek yapıyor.

Never kill diye bir server var. Admin devamlı aktif. Online. Uyuz olduğunu 3 defa kickliyor en sonunda banlıyor. Bilerek yapıyor.

O serverler de az canım sıkılınca helikopterlere roket atıp 5-10 kişiyi indirmemiştim, kick yedikçe geliyordum az kasılıp sonra tekrar aynısı.

Xp kasma serverları fazla bayrak olduğu için conquest large modunun maplerinde oynanır ve hepsinde kişilerin birbirini öldürmesi yasaktır. Halihazırda Battlefield 4'te son 2-3 server var ve bunlar dan sadece 1'inde oynayan oyuncu var. Onda da ban yememek için herhangi birine ateş etmemeli, chati kullanırken İngilizce ve ya Almanca yazı yazmalı, adminlere ve ya başka bir oyuncuya küfür ve ya kötü söz söylememelisin. Tüm bunları yapsan ve düzgün bir oyuncu olsan bile tabikide gıcık edici adminler olabiliyor ''logon neden böyle, tagını beğenmedim değiştir'' gibisinden gereksiz bahaneleri kendince uydurup banlayabilir ama genel olarak kurallar bunlar. Ayrıca bu serverlarda banlanırsan da özel server oldukları için sadece bu servera giremezsin diğer publick serverlara girip oyununu oynayabilirsin. Oyundan genel punkbuster banı yemediğin sürece oynayabilirsin.(Sadece wallhack, esp gibi hileler kullanıldığında yersin.)

Aktif şekilde oynamaktayım oyunu. XP kasmak için XP takviyeni kullanmayı unutma. Özellikle %200 XP takviyen var ise mutlaka kullan. Nevek Kill Just Flag adında serverler var ve amaç sadece XP kasmak buralarda. Ayrıca Jet vb. kullanmak içinde güzel serverler. Ban yeme riski yok ayrıca oyunu da az kişi oynamıyor o kadar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…