emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.540 Makaleler 3 Çözümler 58 11 Ağustos 2021 #1 Bütün sunucularda 2 milyon veya milyara yakın ping var. En düşük pingli server 140, ona da girince oyundan atıyor. Sorun nedir ? Diğer Battlefield oyunlarında sıkıntı yok.
Bütün sunucularda 2 milyon veya milyara yakın ping var. En düşük pingli server 140, ona da girince oyundan atıyor. Sorun nedir ? Diğer Battlefield oyunlarında sıkıntı yok.
Canxl Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 39 11 Ağustos 2021 #2 emircanunlts dedi: Bütün sunucularda 2 milyon veya milyara yakın ping var. En düşük pingli server 140, ona da girince oyundan atıyor. Sorun nedir ? Diğer Battlefield oyunlarında sıkıntı yok. Eki Görüntüle 1134460 Genişletmek için tıkla... İnterneti kablolu bağlayınca sorun çözülmüştü bende.
emircanunlts dedi: Bütün sunucularda 2 milyon veya milyara yakın ping var. En düşük pingli server 140, ona da girince oyundan atıyor. Sorun nedir ? Diğer Battlefield oyunlarında sıkıntı yok. Eki Görüntüle 1134460 Genişletmek için tıkla... İnterneti kablolu bağlayınca sorun çözülmüştü bende.
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.540 Makaleler 3 Çözümler 58 11 Ağustos 2021 #3 Canxl dedi: İnterneti kablolu bağlayınca sorun çözülmüştü bende. Genişletmek için tıkla... İnternet kablolu.
Canxl dedi: İnterneti kablolu bağlayınca sorun çözülmüştü bende. Genişletmek için tıkla... İnternet kablolu.
1 1fatih1 Hectopat Katılım 18 Eylül 2021 Mesajlar 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #4 emircanunlts dedi: İnternet kablolu. Genişletmek için tıkla... Acaba sorunu çözdünüz mü? Yakın zamanda sorunu yaşadım çözemiyorum.
emircanunlts dedi: İnternet kablolu. Genişletmek için tıkla... Acaba sorunu çözdünüz mü? Yakın zamanda sorunu yaşadım çözemiyorum.
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.540 Makaleler 3 Çözümler 58 15 Temmuz 2024 #5 1fatih1 dedi: Acaba sorunu çözdünüz mü? Yakın zamanda sorunu yaşadım çözemiyorum. Genişletmek için tıkla... Garip bir şekilde hesap değiştirince kendi kendine düzelmişti. Anlamsız bir sorun.
1fatih1 dedi: Acaba sorunu çözdünüz mü? Yakın zamanda sorunu yaşadım çözemiyorum. Genişletmek için tıkla... Garip bir şekilde hesap değiştirince kendi kendine düzelmişti. Anlamsız bir sorun.