totrames Hectopat Katılım 12 Aralık 2015 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2015 #1 Satılık. Battlefield 4 oyundan sıkıldığım ve başka oyuna geçişimden dolayı satıyorum. Fiyatı 40 TL. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Aralık 2015
recep1784 Hectopat Katılım 18 Şubat 2015 Mesajlar 572 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2015 #3 Konunuzu baltalamak gibi olmasın ama oyunun sıfırı 30 TL. Bence fiyatı biraz düşürmeniz gerek. Battlefield 4 EA ORIGIN PC CD-KEY GLOBAL - G2A.COM Marketplace
Konunuzu baltalamak gibi olmasın ama oyunun sıfırı 30 TL. Bence fiyatı biraz düşürmeniz gerek. Battlefield 4 EA ORIGIN PC CD-KEY GLOBAL - G2A.COM Marketplace
TheNowaWo Hectopat Katılım 30 Ocak 2016 Mesajlar 4 30 Ocak 2016 #4 Kardeşim satma değil de takas uygun mudur ? Elimde steam hesabı var.
Azer Ali Hectopat Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2017 #5 Merhaba arkadaslar. Battlefield 4 satiyorum. kendim aldim satin alan arkadasa herseyini vericem veyada takasda yaparim. ilgilenen arkadaslar buyursunlar. mail adresim: byalizade@gmail.com TheNowaWo dedi: Kardeşim satma değil de takas uygun mudur ? Elimde steam hesabı var. Genişletmek için tıkla... ben takas yapa bilirim konusalmmi bu konuda? steam hesabini ver ekliyim
Merhaba arkadaslar. Battlefield 4 satiyorum. kendim aldim satin alan arkadasa herseyini vericem veyada takasda yaparim. ilgilenen arkadaslar buyursunlar. mail adresim: byalizade@gmail.com TheNowaWo dedi: Kardeşim satma değil de takas uygun mudur ? Elimde steam hesabı var. Genişletmek için tıkla... ben takas yapa bilirim konusalmmi bu konuda? steam hesabini ver ekliyim