Battlefield 4'de Silah Tepme Macrosu

• Konuyu başlatan i_am_minigun
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 5.310
I

i_am_minigun

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar Battlefield 4'de çoğu zaman macro diye bir şey duyuyorum, ben silahın sekmesini kendim kontrol ediyorum yani macro kullanmıyorum ama çoğu kişinin macro kullandığını duydum, sadece sormak istediğim şey macro hile midir ? Kullanmak gerekli midir ? Ayrıca oyunda kullanan var kullanmayan var haksızlık oluyor. Peki bu macro nasıl kullanıyor veya nasıl yapılıyor? Her mouse ile uyumlu mu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Farenin tuşlarına kendi programı sayesinde komutlar atıyorsun, oyun içerisinde bunları kullanıyorsun. Her farede makro yok ve makrolu diye satılan ama makro yapılamayan birçok fare var eğer yapacaksan alırken yapılıp yapılamadığına dikkat et, belli başlı markaların farelerini almanda fayda var. Ayrıca bildiğim kadarıyla makroyu kendin ayarlamayıp hazır makroları kullanmak istersen hem internetten alabiliyorsun, bulursan ücretsiz indirip kullanabilirsin ama programın kendi yaptığı makroyu kullanacaksan bloody gibi farelerde makro yapabilmek için Ultra Core3 fln satın alıyorsun.
Bu videoda macro yapılmış ;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynen ben mesela Battlefield 3'te ateş ederken fare'yi biraz aşağı çekiyorum tepme hiç olmuyor.
Peki ama mesela iyi oynayan birinin videosuna youtube da baktığım zaman makro uyumlu bir mouse kullanmadığı halde oynarken 0 tepme oluyor bu nasıl oluyor peki ?

Farenin tuşlarına kendi programı sayesinde komutlar atıyorsun, oyun içerisinde bunları kullanıyorsun. Her farede makro yok ve makrolu diye satılan ama makro yapılamayan birçok fare var eğer yapacaksan alırken yapılıp yapılamadığına dikkat et, belli başlı markaların farelerini almanda fayda var. Ayrıca bildiğim kadarıyla makroyu kendin ayarlamayıp hazır makroları kullanmak istersen hem internetten alabiliyorsun, bulursan ücretsiz indirip kullanabilirsin ama programın kendi yaptığı makroyu kullanacaksan bloody gibi farelerde makro yapabilmek için Ultra Core3 fln satın alıyorsun.
Bu videoda macro yapılmış ;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Peki bu makro banlanmama neden olur mu ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı