QQzzQQ Hectopat Katılım 27 Ocak 2016 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2016 #1 Evet arkadaşlar bu soruyu merak ettim sadece 1 hafta boyunca oyunu denemiş mi oluyoruz ücretsiz olarak ?
Evet arkadaşlar bu soruyu merak ettim sadece 1 hafta boyunca oyunu denemiş mi oluyoruz ücretsiz olarak ?
Eru Iluvatar Kilopat Katılım 30 Temmuz 2015 Mesajlar 652 Makaleler 7 Yer Arda, Ölümsüz Topraklar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tanrı 27 Ocak 2016 #2 Sadece deniyorsunuz. 1 hafta sonra satın almanız gerekecek.
QQzzQQ Hectopat Katılım 27 Ocak 2016 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2016 #3 Satın almam gerekecek derken ? Yani mecbur muyum satın almaya ? Eru Iluvatar dedi: Sadece deniyorsunuz. 1 hafta sonra satın almanız gerekecek. Genişletmek için tıkla... Satın almam gerekecek derken ? Yani mecbur muyum satın almaya ?
Satın almam gerekecek derken ? Yani mecbur muyum satın almaya ? Eru Iluvatar dedi: Sadece deniyorsunuz. 1 hafta sonra satın almanız gerekecek. Genişletmek için tıkla... Satın almam gerekecek derken ? Yani mecbur muyum satın almaya ?
Eru Iluvatar Kilopat Katılım 30 Temmuz 2015 Mesajlar 652 Makaleler 7 Yer Arda, Ölümsüz Topraklar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tanrı 27 Ocak 2016 #4 Mecbur değilsiniz tabi canım. Demek istediğim oynamaya devam etmek için satın almanız gerekecek.
QQzzQQ Hectopat Katılım 27 Ocak 2016 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2016 #5 Eru Iluvatar dedi: Mecbur değilsiniz tabi canım. Demek istediğim oynamaya devam etmek için satın almanız gerekecek. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler dostum.
Eru Iluvatar dedi: Mecbur değilsiniz tabi canım. Demek istediğim oynamaya devam etmek için satın almanız gerekecek. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler dostum.