FutureLight Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 2.025 Çözümler 12 23 Kasım 2022 #11 dursun sahin dedi: Hocam oyun güzel ama Online oynamak için ekstra para ödemek gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum fakat galiba EA Play ile alanlar ödüyor herhalde
dursun sahin dedi: Hocam oyun güzel ama Online oynamak için ekstra para ödemek gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum fakat galiba EA Play ile alanlar ödüyor herhalde
Last Trials Decapat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 594 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2022 #12 GeleceğinIşığı dedi: Bilmiyorum fakat galiba EA Play ile alanlar ödüyor herhalde. Genişletmek için tıkla... Hocam Steam'den alanlar ödüyor mu ekstra öyleyse iade edeyim söyleyin de.
GeleceğinIşığı dedi: Bilmiyorum fakat galiba EA Play ile alanlar ödüyor herhalde. Genişletmek için tıkla... Hocam Steam'den alanlar ödüyor mu ekstra öyleyse iade edeyim söyleyin de.
FutureLight Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 2.025 Çözümler 12 23 Kasım 2022 #13 dursun sahin dedi: Hocam Steam'den alanlar ödüyor mu ekstra öyleyse iade edeyim söyleyin de. Genişletmek için tıkla... Hocam bilmiyorum gerçekten ekstra ödemeyi hiç Battlefield oynamadım sadece kütüphanede duruyor
dursun sahin dedi: Hocam Steam'den alanlar ödüyor mu ekstra öyleyse iade edeyim söyleyin de. Genişletmek için tıkla... Hocam bilmiyorum gerçekten ekstra ödemeyi hiç Battlefield oynamadım sadece kütüphanede duruyor
ZesuN Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 2.621 Çözümler 8 Yer Berlin 23 Kasım 2022 #14 dursun sahin dedi: Hocam oyun güzel ama Online oynamak için ekstra para ödemek gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır gerekmiyor oyunu normal bir şekilde aldıktan sonra Online girebilirsin. mstkpt dedi: Online'a ekstra para ödeniyor değil mi servislerine bağlanmak için aylık? Genişletmek için tıkla... Hayır öyle bişeye gerek yok oyunu aldıktan sonra normal bir şekilde giriliyor ilk defa sizden duydum.
dursun sahin dedi: Hocam oyun güzel ama Online oynamak için ekstra para ödemek gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır gerekmiyor oyunu normal bir şekilde aldıktan sonra Online girebilirsin. mstkpt dedi: Online'a ekstra para ödeniyor değil mi servislerine bağlanmak için aylık? Genişletmek için tıkla... Hayır öyle bişeye gerek yok oyunu aldıktan sonra normal bir şekilde giriliyor ilk defa sizden duydum.
Metexdq Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 193 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop. Amd radeon graphics(ATI) 2gb bellek+3gb vram Ryzen7 5700u 1,8-4,3 GHz. 27 inç 2k 260hz ekran. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Mayıs 2023 #15 Dursun Şahin dedi: Hocam oyun güzel ama Online oynamak için ekstra para ödemek gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mayıs 2023
Dursun Şahin dedi: Hocam oyun güzel ama Online oynamak için ekstra para ödemek gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır.