Metonoktaexe Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 1.338 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Zoomda Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2021 #1 Sistemim: i3-6098p GTX 1650. 8 GB RAM. BF 5'in önerdiği ayarlar olan medium ayarları kullanıyorum ve oyun orijinal. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Eylül 2021
Sistemim: i3-6098p GTX 1650. 8 GB RAM. BF 5'in önerdiği ayarlar olan medium ayarları kullanıyorum ve oyun orijinal.
KS KS Metonoktaexe Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 1.338 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Zoomda Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2021 #11 Shadow Ryzen dedi: Eğer oyun Steam'de ise oradan da doğrulayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Steam'den almıştım zaten. Metonoktaexe dedi: Steam'den almıştım zaten. Genişletmek için tıkla... Tüm dosyalar başarıyla doğrulanmış. Artı 0 Eksi
Shadow Ryzen dedi: Eğer oyun Steam'de ise oradan da doğrulayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Steam'den almıştım zaten. Metonoktaexe dedi: Steam'den almıştım zaten. Genişletmek için tıkla... Tüm dosyalar başarıyla doğrulanmış.
Shadow Ryzen Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 10.188 Makaleler 80 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı Profil Kapağı 1525088093 5 Eylül 2021 #12 Metonoktaexe dedi: Tüm dosyalar başarıyla doğrulanmış. Genişletmek için tıkla... BIOS'ta XMP açık mı? Eğer açıksa kapatıp öyle dener misiniz? Artı 0 Eksi
Metonoktaexe dedi: Tüm dosyalar başarıyla doğrulanmış. Genişletmek için tıkla... BIOS'ta XMP açık mı? Eğer açıksa kapatıp öyle dener misiniz?
KS KS Metonoktaexe Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 1.338 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Zoomda Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2021 #13 Shadow Ryzen dedi: BIOS'ta XMP açık mı? Eğer açıksa kapatıp öyle dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam muhtemelen açık değildir ama bakarım. Bad Sector doğrulaması yapıyorum. Shadow Ryzen dedi: BIOS'ta XMP açık mı? Eğer açıksa kapatıp öyle dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Sonucu atmayı unutmuşum Son düzenleme: 5 Eylül 2021 Artı 0 Eksi
Shadow Ryzen dedi: BIOS'ta XMP açık mı? Eğer açıksa kapatıp öyle dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam muhtemelen açık değildir ama bakarım. Bad Sector doğrulaması yapıyorum. Shadow Ryzen dedi: BIOS'ta XMP açık mı? Eğer açıksa kapatıp öyle dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Sonucu atmayı unutmuşum
Shadow Ryzen Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 10.188 Makaleler 80 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı Profil Kapağı 1525088093 5 Eylül 2021 #14 Metonoktaexe dedi: Hocam muhtemelen açık değildir ama bakarım. Bad Sector doğrulaması yapıyorum. Sonucu atmayı unutmuşum Eki Görüntüle 1159269 Genişletmek için tıkla... Sürücüleriniz ne durumda? Chipset, Lan, Audio, Ekran kartı? Artı 0 Eksi
Metonoktaexe dedi: Hocam muhtemelen açık değildir ama bakarım. Bad Sector doğrulaması yapıyorum. Sonucu atmayı unutmuşum Eki Görüntüle 1159269 Genişletmek için tıkla... Sürücüleriniz ne durumda? Chipset, Lan, Audio, Ekran kartı?
KS KS Metonoktaexe Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 1.338 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Zoomda Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2021 #15 Shadow Ryzen dedi: Sürücüleriniz ne durumda? Chipset, Lan, Audio, Ekran kartı? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı hariç hiç biri güncel değil. Metonoktaexe dedi: Ekran kartı hariç hiç biri güncel değil. Genişletmek için tıkla... Ayrıca şunlarda var: Artı 0 Eksi
Shadow Ryzen dedi: Sürücüleriniz ne durumda? Chipset, Lan, Audio, Ekran kartı? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı hariç hiç biri güncel değil. Metonoktaexe dedi: Ekran kartı hariç hiç biri güncel değil. Genişletmek için tıkla... Ayrıca şunlarda var:
Shadow Ryzen Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 10.188 Makaleler 80 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı Profil Kapağı 1525088093 5 Eylül 2021 #16 Metonoktaexe dedi: Ekran kartı hariç hiç biri güncel değil. Ayrıca şunlarda var: Eki Görüntüle 1159292 Genişletmek için tıkla... Hiçbirini yüklememişsin ki sen. Anakart modelini yaz hepsinin linkini atayım sana indir kur. Artı 0 Eksi
Metonoktaexe dedi: Ekran kartı hariç hiç biri güncel değil. Ayrıca şunlarda var: Eki Görüntüle 1159292 Genişletmek için tıkla... Hiçbirini yüklememişsin ki sen. Anakart modelini yaz hepsinin linkini atayım sana indir kur.
KS KS Metonoktaexe Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 1.338 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Zoomda Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2021 #17 Shadow Ryzen dedi: Hiçbirini yüklememişsin ki sen. Anakart modelini yaz hepsinin linkini atayım sana indir kur. Genişletmek için tıkla... msinfo32'de Sistem SKU'daki model anakart mı? Artı 0 Eksi
Shadow Ryzen dedi: Hiçbirini yüklememişsin ki sen. Anakart modelini yaz hepsinin linkini atayım sana indir kur. Genişletmek için tıkla... msinfo32'de Sistem SKU'daki model anakart mı?
Shadow Ryzen Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 10.188 Makaleler 80 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı Profil Kapağı 1525088093 5 Eylül 2021 #18 Metonoktaexe dedi: msinfo32'de Sistem SKU'daki model anakart mı? Genişletmek için tıkla... "Temel Kart Ürünü" yazan yer. Artı 0 Eksi
Metonoktaexe dedi: msinfo32'de Sistem SKU'daki model anakart mı? Genişletmek için tıkla... "Temel Kart Ürünü" yazan yer.
KS KS Metonoktaexe Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 1.338 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Zoomda Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2021 #19 Shadow Ryzen dedi: "Temel Kart Ürünü" yazan yer. Genişletmek için tıkla... "CASPER NIRVANA DESKTOP" yazıyor. Bilgisayarım toplama pc. Artı 0 Eksi
Shadow Ryzen dedi: "Temel Kart Ürünü" yazan yer. Genişletmek için tıkla... "CASPER NIRVANA DESKTOP" yazıyor. Bilgisayarım toplama pc.