S SapkaliTurna Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2023 #1 Btf5'e yeni başladım. Bazı kişilerin silahlarında dürbün var. Bana ilk verilen silahlarda dürbün göremedim biz bu dürbünü daha sonra eklenti olarak takıyor muyuz yoksa onlarinkı başka bir silah mı? Bahsettiğim taarruz silahları bu arada.
Btf5'e yeni başladım. Bazı kişilerin silahlarında dürbün var. Bana ilk verilen silahlarda dürbün göremedim biz bu dürbünü daha sonra eklenti olarak takıyor muyuz yoksa onlarinkı başka bir silah mı? Bahsettiğim taarruz silahları bu arada.
2 208247 Kilopat Katılım 14 Nisan 2018 Mesajlar 3.383 Çözümler 38 17 Ocak 2023 #2 Dürbünleri sen kendi elinle ekliyorsun silah upgrade bölümünde. Bunları yapabilmek için önce o silahi bir süre kullanman lazım, level atlatmak vb.
Dürbünleri sen kendi elinle ekliyorsun silah upgrade bölümünde. Bunları yapabilmek için önce o silahi bir süre kullanman lazım, level atlatmak vb.
G gurkang4 Megapat Katılım 4 Haziran 2017 Mesajlar 895 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2023 #3 208247 dedi: Dürbünleri sen kendi elinle ekliyorsun silah upgrade bölümünde. Bunları yapabilmek için önce o silahi bir süre kullanman lazım, level atlatmak vb. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle yanlış. Customize sekmesinde silahın dürbün seçenekleri var. İstediğini seç tak. Arkadaşın bahsettiği silah seviyesiyle açılan perkler ve geliştirmeler.
208247 dedi: Dürbünleri sen kendi elinle ekliyorsun silah upgrade bölümünde. Bunları yapabilmek için önce o silahi bir süre kullanman lazım, level atlatmak vb. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle yanlış. Customize sekmesinde silahın dürbün seçenekleri var. İstediğini seç tak. Arkadaşın bahsettiği silah seviyesiyle açılan perkler ve geliştirmeler.
2 208247 Kilopat Katılım 14 Nisan 2018 Mesajlar 3.383 Çözümler 38 17 Ocak 2023 #4 gurkang4 dedi: Kesinlikle yanlış. Customize sekmesinde silahın dürbün seçenekleri var. İstediğini seç tak. Genişletmek için tıkla... Bunlar ben oynadığım zamanda kapalı geliyordu, sonradan açılıyordu. Değişmiş olabilir.
gurkang4 dedi: Kesinlikle yanlış. Customize sekmesinde silahın dürbün seçenekleri var. İstediğini seç tak. Genişletmek için tıkla... Bunlar ben oynadığım zamanda kapalı geliyordu, sonradan açılıyordu. Değişmiş olabilir.
G gurkang4 Megapat Katılım 4 Haziran 2017 Mesajlar 895 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2023 #5 208247 dedi: Bunlar ben oynadığım zamanda kapalı geliyordu, sonradan açılıyordu. Değişmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... İlk zamanlarını tam hatırlamıyorum ama şu an açık. Bu kadar net konuşmamın sebebi dün yeni başlayan arkadaşımla beraber loadout'unu dizdik
208247 dedi: Bunlar ben oynadığım zamanda kapalı geliyordu, sonradan açılıyordu. Değişmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... İlk zamanlarını tam hatırlamıyorum ama şu an açık. Bu kadar net konuşmamın sebebi dün yeni başlayan arkadaşımla beraber loadout'unu dizdik
S SapkaliTurna Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2023 #6 gurkang4 dedi: İlk zamanlarını tam hatırlamıyorum ama şu an açık. Bu kadar net konuşmamın sebebi dün yeni başlayan arkadaşımla beraber Loadout'unu dizdik Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
gurkang4 dedi: İlk zamanlarını tam hatırlamıyorum ama şu an açık. Bu kadar net konuşmamın sebebi dün yeni başlayan arkadaşımla beraber Loadout'unu dizdik Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.