Oguzhan51 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 1.664 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #1 RAM 16 Ekran kartı GTX1650 İşlemci Ryzen 5 5500 Merhaba, Game Pass üzerinden BF5 indirdim. Fakat oyun bir türlü başlamıyor. Çalıştır dediğimde EA Play açılıp kapanıyor. Herhangi bir tepki yok. Uyumluluk kısmından Windows 8 seçerek denedim yine olmadı. Yardımlarınızı bekliyorum.
Merhaba, Game Pass üzerinden BF5 indirdim. Fakat oyun bir türlü başlamıyor. Çalıştır dediğimde EA Play açılıp kapanıyor. Herhangi bir tepki yok. Uyumluluk kısmından Windows 8 seçerek denedim yine olmadı. Yardımlarınızı bekliyorum.
T the Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.782 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 20 Şubat 2023 #2 EA uygulamasını kendiniz açıp oturum açmayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS Oguzhan51 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 1.664 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #3 the Prodigy dedi: EA uygulamasını kendiniz açıp oturum açmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet. EA uygulaması üzerinden aç dediğim de tepki alamıyorum. Artı 0 Eksi
the Prodigy dedi: EA uygulamasını kendiniz açıp oturum açmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet. EA uygulaması üzerinden aç dediğim de tepki alamıyorum.