Agmet Hectopat Katılım 14 Aralık 2022 Mesajlar 530 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #1 Battlefield 5 HDR kapanmıyor. Ayarlarda da yok nasıl kapatacağım anlamadım bilgisi olan var mı?
serhatturkiye Decapat Katılım 28 Eylül 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #2 Bu bilgisayar>Belgeler>Battlefield5>settings oradan PROFSAVE_profile dosyasına sağ tık basın. "Birlikte Aç" basıp Not Defterini seçin. FutureFrameRendering ve HighDynamicRange yazılarının yanındaki sayıyı 0 yapın. Artı 0 Eksi
Bu bilgisayar>Belgeler>Battlefield5>settings oradan PROFSAVE_profile dosyasına sağ tık basın. "Birlikte Aç" basıp Not Defterini seçin. FutureFrameRendering ve HighDynamicRange yazılarının yanındaki sayıyı 0 yapın.
cancl7 Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 470 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2025 #3 Agmet dedi: Battlefield 5 HDR kapanmıyor. Ayarlarda da yok nasıl kapatacağım anlamadım bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Çözebildin mi? Artı 0 Eksi
Agmet dedi: Battlefield 5 HDR kapanmıyor. Ayarlarda da yok nasıl kapatacağım anlamadım bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Çözebildin mi?