Battlefield komandolarına sesleniyorum, beleş diye aldık oyunu, tactical Conquest giriyorum karşıda illa bir sadece uçak sürüp 80 kill alan adam geliyor, bir maçtaki kesin hileydi adamın pervanesi uçağın etrafında falan dönüyordu da az önce yine bir arkadaş geldi, arkadaş sadece en büyük bombardımandan atıyor ve direk kafamıza düşürüp 5 kişiyi öldürüyor, ben hile olduğunu düşünüyorum, BF5'i çok fazla oynayan arkadaşlara soruyorum, uçakla böyle şeyler yapmak (80-6 gitmek gibi) mümkün mü yoksa hile midir?
Fjell 652'nin bombardıman uçak manyakları meşhurdur, iyi oynuyorsa neden elde edemesin? Özellikle karşı takım paso bayrak ve bayrağa yakın bölgelerde sürü halinde takılmışsa balık gibi avlamıştır sizi, bence hile olmayabilir bu adam.
BF serisinde araçlar ile kill kasması çok kolay, bir tanka bile bindiğiniz zaman patlayana kadar en az 20 piyade öldürürsünüz çok rahat. Hile konusunda çok iyi bir anti hile sistemleri var diyemeyiz.
Uçakla BF1 ve V'te kill kasması çok kolay. Bugün 1'de tek maçta 40 kill aldım uçak ile. V'te de rekorum tek elde 25 falandı. V'te daha kötü sürüyorum uçağı.