SMMI Decapat Katılım 10 Mayıs 2023 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #1 Herkese merhaba, bu iki oyun arasında kaldım. Hangisini alacağımı bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim iyi günler.
Herkese merhaba, bu iki oyun arasında kaldım. Hangisini alacağımı bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim iyi günler.
updatee Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 731 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #2 Online mi hikaye için mi?
SMMI Decapat Katılım 10 Mayıs 2023 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #3 updatee dedi: Online mi hikaye için mi? Genişletmek için tıkla... Online Bf 2042' de hikaye yok diye biliyorum
updatee dedi: Online mi hikaye için mi? Genişletmek için tıkla... Online Bf 2042' de hikaye yok diye biliyorum
updatee Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 731 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #4 SMMI dedi: Online Bf 2042' de hikaye yok diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Ama bana var dedilerrrr. Hiç ilgim olmadığı için son oyunda kb bf 5 bende var açıkcası gayet iyi beni baya sardı hikayesi onlineı çok deneme fırsatım olmadı ama kötü olmadığına eminim.
SMMI dedi: Online Bf 2042' de hikaye yok diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Ama bana var dedilerrrr. Hiç ilgim olmadığı için son oyunda kb bf 5 bende var açıkcası gayet iyi beni baya sardı hikayesi onlineı çok deneme fırsatım olmadı ama kötü olmadığına eminim.
TheFearLesS_TR Femtopat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #5 Kalite oynanış konfor açısında Battlefield 5 daha iyi ama bana kalsa para varsa Modern Warfare 2 rebuild alırım.
Kalite oynanış konfor açısında Battlefield 5 daha iyi ama bana kalsa para varsa Modern Warfare 2 rebuild alırım.