Tüm sunucularda mı böyle?Oyunun senaryo modunu oynadığım zaman herhangi bir sorun yaşamıyorum ama multiplayer modunda oyuna girdiğim gibi hata vermeden oyundan atıyor.
farklı bir sunucu denemedim ama oyunun ana sekmesinden herhangi bir multiplayer mod seçip oyuna başladığımda hata vermeden atıyorTüm sunucularda mı böyle?
Dıce sunucuları Discord istiyor diye biliyorum. Bob sunucularında denediniz mi?
bu arada baktım evet community sunucularına girdikten 2 dk sonra yine atıyorTüm sunucularda mı böyle?
aynı sorun bf 1 de başıma geliyordu ama onda direk atıyor sorunlu bir yazılım var ve kimse buna müdahale etmiyor gibiBir çok kişiden olmuş ama çözüm bulamamışlar. Garip bir olay.
Katılıyorum düzeltseler düzeltirlerdi 2019 dan acma konu var formda aradan neredeyse 6 yıl geçmiş.aynı sorun bf 1 de başıma geliyordu ama onda direk atıyor sorunlu bir yazılım var ve kimse buna müdahale etmiyor gibi
Oyun dosyalarını doğrulamayı deneyin hocam. Bu problem çok yaşanıyor. Arkadaşımda da olmuştu aynı problem uzun süre çözemedik yıllar sonra tekrar yükledi ve düzeldi.aynı sorun bf 1 de başıma geliyordu ama onda direk atıyor sorunlu bir yazılım var ve kimse buna müdahale etmiyor gibi
birkaç defa denedim malesef olumlu sonuç alamadımOyun dosyalarını doğrulamayı deneyin hocam. Bu problem çok yaşanıyor. Arkadaşımda da olmuştu aynı problem uzun süre çözemedik yıllar sonra tekrar yükledi ve düzeldi.
Açıkçası ben de nedenini bilmiyorum. EA destek emailine yazın isterseniz.birkaç defa denedim malesef olumlu sonuç alamadım

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.