Battlefield 5 "Server Disconnected" hatası

humanscaptain

Decapat
Merhaba, daha önce Battlefield 5 oynarken PC reset atıyor ya da donup kalıyordu o sorunu buradaki arkadaşların yardımları ile çözdüm, şimdi tek bir sorun kaldı.

Oyun oynarken çok sık olmasa da ara sıra aşağıdaki gibi bir hata alıyorum ve bu çok sinir bozucu oluyor. Bu sorun sadece BF5'te oluyor. Origin Access'deki diğer oyunlarda bir sorun olmuyor.

bfv.png

Yardımcı olabilecek kimse yok mu :(

Bu sorun benim de başımı çok ağrıttı. Oyun sırasında birdenbire donuyor ve 10-15 saniye sonra düşük ihtimal de olsa devam ediyor ama genel olarak oyundan düşüyor ve bu hatayı veriyordu. EA, reddit vb. forumlarda yazan her şeyi denedim ama fayda vermedi. Son bir ihtimal, modemimden 5.0 ghz'yi deaktif ettim. Sadece 2.4 ghz aktif duruyor. Oyundan düşmesinin sebebi de sanırım anlık yüksek ping. Konuya teknik olarak çok hakim değilim ancak ikisinin referansının anlık olarak karıştığını ve düşmeye sebep olduğunu tahmin ediyorum. İki gündür oyundan düşmüyorum. Umarım böyle devam eder. Sizin de bu özellikte bir modeminiz varsa mutlaka deneyin.
Şansıma bunu yazdıktan 2 saat sonra yine aynı sorunla karşılaştım. Son çare olarak port yönlendirme yaptım, bakalım faydası olacak mı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı