Minsnicterb Megapat Katılım 1 Ocak 2016 Mesajlar 958 Çözümler 1 20 Eylül 2021 #1 Battlefield 5'e güncelleme gelmiş sanırım. Single Player oynamak istiyorum ama nerede bulamıyorum. Nasıl bulabilirim?
Battlefield 5'e güncelleme gelmiş sanırım. Single Player oynamak istiyorum ama nerede bulamıyorum. Nasıl bulabilirim?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.887 Çözümler 244 20 Eylül 2021 #2 Minsnicterb dedi: Battlefield 5'e güncelleme gelmiş sanırım. Single Player oynamak istiyorum ama nerede bulamıyorum. Nasıl bulabilirim? Eki Görüntüle 1169798 Genişletmek için tıkla... Play diyorsun story şeklinde veya Single Player yazması lazım. Artı 0 Eksi
Minsnicterb dedi: Battlefield 5'e güncelleme gelmiş sanırım. Single Player oynamak istiyorum ama nerede bulamıyorum. Nasıl bulabilirim? Eki Görüntüle 1169798 Genişletmek için tıkla... Play diyorsun story şeklinde veya Single Player yazması lazım.
pesiNsane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2020 Mesajlar 1.476 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Alacak Yönetim UZMANI 20 Eylül 2021 #3 Play basıyorsunuz hocam. Artı 0 Eksi
KS KS Minsnicterb Megapat Katılım 1 Ocak 2016 Mesajlar 958 Çözümler 1 20 Eylül 2021 #4 pesiNsane dedi: Play basıyorsunuz hocam. Genişletmek için tıkla... Play dediğimde online giriyor. Ben hikaye bölümünü oynamak istiyorum. Artı 0 Eksi
pesiNsane dedi: Play basıyorsunuz hocam. Genişletmek için tıkla... Play dediğimde online giriyor. Ben hikaye bölümünü oynamak istiyorum.
pesiNsane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2020 Mesajlar 1.476 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Alacak Yönetim UZMANI 20 Eylül 2021 #5 Minsnicterb dedi: Play dediğimde online giriyor. Ben hikaye bölümünü oynamak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Play basın sağ tarafta zaten gözüküyor. Artı 0 Eksi
Minsnicterb dedi: Play dediğimde online giriyor. Ben hikaye bölümünü oynamak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Play basın sağ tarafta zaten gözüküyor.