SuprasızAdam Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #1 Merhaba, Epic Games'ten Battlefield 5 aldım ve Türkçe yama istiyorum, ücretsiz önerileriniz nelerdir?
Merhaba, Epic Games'ten Battlefield 5 aldım ve Türkçe yama istiyorum, ücretsiz önerileriniz nelerdir?
zwloper Femtopat Katılım 23 Kasım 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #2 sabah bir yama buldum forumdan indirdim oyunu bozdu zor zar düzelttim bende arıyorum.
SuprasızAdam Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #3 zwloper dedi: Sabah bir yama buldum forumdan indirdim oyunu bozdu zor zar düzelttim bende arıyorum. Genişletmek için tıkla... Bende de aynısı oyun açılmıyordu şimdi repair yapıyorum EA'dan.
zwloper dedi: Sabah bir yama buldum forumdan indirdim oyunu bozdu zor zar düzelttim bende arıyorum. Genişletmek için tıkla... Bende de aynısı oyun açılmıyordu şimdi repair yapıyorum EA'dan.
zwloper Femtopat Katılım 23 Kasım 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #4 Onu denedim düzelmedi ben cryptbase.dll dosyasını sildim düzeldi.
SuprasızAdam Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #5 Eyvallah kralsın açıldı en azından kendi ingilizcemle oynicam artık yapçak bişey yok