BF 2042 BF1 kadar sarmıyor BF5 oynamadım bence BF1'den devam.
BF5 vuruş hissi en iyilerden birisidir ve bence genel olarak 1'den daha iyidir. BF2042 daha genele hitap eder silahlar eklentiler sayesinde çok güçlü ve sekmesi az hale getirilebilir, bu daha hızlı oynanış sunar ve botlarla maç yapma şansın vardır bu sayede hızlıca silahlarını maksimum seviyeye kadar çıkarırsın.
BF2042 de pay to Win durumu var mı?
BF 2042'de 64 kişilik haritalarda eski BF haritaları ve esinlenmeleri mevcut. 128 kişilik haritaları işlemciye gereksiz yük bindirmekle kalmıyor serverlar da kaldırmıyor olacak ki sanki 20 Hz serverda oynuyorsun. Zaten 128 kişilik harita sayısı az, birkaçı çok sıkıcı geriye kalan 128 kişilik haritaları da oynaya oynaya bıkıyor insan.
Bu arada hazır olan normal Conquest modlarda server browser yok. Ne çıkarsa bahtına.
Monitörün HDR 500 ve üzeri sertifikalı ise HDR açınca dokular 1 milyar renge göre çiziliyor. Benim monitör HDR 600 sertifikalı, önceki HDR 400 monitörümde bu renkleri vermiyordu.
Yeni sistemimdeki 50000 bitrate ile HDR kaydım:
BF 2042 rakibi Delta Force oynuyorum bu aralar. Önerilen silahları full açtım ama bizim bildiğimiz Conquest modu çok yavan. Sarmadı niyeyse.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.