Battlefield 5 vs Battlefield 1

2 senelik konuya bu mesaj ne alaka?
Battlefield 5 yaklaşık 6 saat oynamışım ama ben kendi yorumumu yazacağım. BF1 200 saatten fazla oynadım sunucu sıkıntısı yok ve hala oynuyorum. Sadece filtrelemeyi bileceksiniz 100 den fazla sunucuyu listede göstermiyor o yüzden öncelikle tüm filtreleri sıfırla düğmesine basıp , sonra boş oyuncu sayısı filtresinden 1-6 ve 6-10 seçeneklerini işaretleyin. Sonra çıkan sunucuları da yukarıda oyuncu sayısı ve pinge göre sıralayın. Artık oynayabileceğiniz bir sürü server çıkıyor. Hile ise eskisine göre çok çok az . 50 oyunda 1 hile belki diye tahmin ediyorum. BF5 ise oynayalı 1 yıl olmuş oyunu ingilizce olduğu için biraz tercih etmiyorum ve bana çok renkli gelmişti oyun , hele bir orman mapı vardı orda adam seçemiyordum. BF5 hile konusunda bilgim yok. BF1 enfes bir oyun ...

Görsellerde işaretlediğim ayarları yaparsanız sunucu bulmanız çok kolaylaşır. Son fotodaki oyuncular ve ping butonlarına birer kere basın en üste oynanılabilir sunucular gelicek. Pinginize ve oyuncu sayısına göre ayarlayın.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (9).png
    1 MB · Görüntüleme: 47
  • Ekran Görüntüsü (10).png
    1.019,7 KB · Görüntüleme: 42
  • Ekran Görüntüsü (11).png
    1,1 MB · Görüntüleme: 50
  • Ekran Görüntüsü (12).png
    1 MB · Görüntüleme: 55
Son düzenleme:

Ben BF1 oynuyorum multiplayer da fazla hile var BF 1'in ama tek oyunculuk modu iyi BF5 almanızı öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…