Battlefield 5'te ping sorunu mu var?

honolulu

Megapat
Yer
Şanlıurfa
Daha fazla  
Meslek
öğretmen
Arkadaşlar ayarlar sekmesinden ping göstergesini açtım. Acaba internetimle alakalı bir sorun var mı anlayan arkadaşlar resimde en alttan bulunan değerlerden yardımcı olabilir mi? Bir anlam çıkaramadım da.

teknopat.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Var kardeşim benim hiçbir oyunda Battlefield 5 kadar pingim olmuyor.250 hatta 1000 çıktığı bile oluyor.oynadigim oyunlar forza 4,CS GO,pubg. CS GO da İspanya'da ki insanlarla maç yapınca bile Max 60 oluyor pingim.battlefield de bi sorun var.zaten origin i bile Türkçe yapmamislar fazla bişey beklememek gerek.o kadar para boşa gitti

Pingin 84,5 gösteriyor biraz fazla Türkiye şartlarında 55-60 arası ideal dir sorununa gelirsek kablosuz kullanıyorsan Kablolu kullanmanı tavsiye ederim
Hocam kablolu tek PC bağlı şekilde kullanıyorum. Packet Loss %0.4 olması neyi etkiliyor?
Mesela LOL oynarken de mesala w tuşuna 2 defa basmam gerekiyor ki w tuşuna basılmış olsun.
Battlefield 1 ve 5 için modem üzerinden port açmam işe yarar mı sizce? Eğer yararsa TCP ile UDP değerlerini nereden temin edebilirim?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı