Egew Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 240 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2021 #1 Oyuna yeni başladım. Herkes tank, uçak sürüyor. Ben nasıl süreceğim? Gözümün önünde adam tankla doğdu. Nasıl yapacağım?
Oyuna yeni başladım. Herkes tank, uçak sürüyor. Ben nasıl süreceğim? Gözümün önünde adam tankla doğdu. Nasıl yapacağım?
4 474374 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 3.622 Çözümler 20 23 Ağustos 2021 #2 Egew dedi: Oyuna yeni başladım. Herkes tank, uçak sürüyor. Ben nasıl süreceğim? Gözümün önünde adam tankla doğdu. Nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Tanka gel F veya E düğmesine bas bence olur. Artı 0 Eksi
Egew dedi: Oyuna yeni başladım. Herkes tank, uçak sürüyor. Ben nasıl süreceğim? Gözümün önünde adam tankla doğdu. Nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Tanka gel F veya E düğmesine bas bence olur.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.283 Makaleler 3 Çözümler 197 23 Ağustos 2021 #3 Oyuna ilk girip ana üsse tıklayıp oradan tank veya uçağa iki kere tıklaman gerekiyor. Takımın ne kadar tank ve uçak hakkı kaldığı orada yazıyor zaten. Biri öldüğünde yeni bir hak geliyor. Artı 0 Eksi
Oyuna ilk girip ana üsse tıklayıp oradan tank veya uçağa iki kere tıklaman gerekiyor. Takımın ne kadar tank ve uçak hakkı kaldığı orada yazıyor zaten. Biri öldüğünde yeni bir hak geliyor.
B Bylacrimas Hectopat Katılım 20 Ağustos 2021 Mesajlar 185 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2021 #4 Ana üsse basıp takımında tank ve uçakların müsaitlik durumu kaç hakkı kaldığı yazıyor çift tıklayarak vasıta alabilirsin. Artı 0 Eksi
Ana üsse basıp takımında tank ve uçakların müsaitlik durumu kaç hakkı kaldığı yazıyor çift tıklayarak vasıta alabilirsin.
Heidegger Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 977 Çözümler 2 23 Ağustos 2021 #5 Araca binmek için E bas, koltuk değiştirmek için F1...F8 tuşlarını kullan. Artı 0 Eksi
pesiNsane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2020 Mesajlar 1.476 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Alacak Yönetim UZMANI 23 Ağustos 2021 #6 Artı 0 Eksi