İddia Battlefield 6, 10 Ekim'de çıkış yapabilir!

Makaleler
2
Daha fazla  
Battlefield Labs ile ilgili veri madenciliğiyle bilinen 1BF Telegram grubu oyunun çıkış tarihinin 10 Ekim olduğunu iddia ediyor. Ertelenebilir diye ekliyor.

Ayrıca Phantom Edition diye bir sürümü olacak diye de iddiada bulunmuşlar, şu an için ek bilgi yok.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunlar bir iddia fakat Battlefield oyunlarının genelde sonbahar aylarında çıkış yapması doğruluk ihtimalini arttırıyor. 24 Temmuz'da tanıtım fragmanı olacak, çıkış tarihini açıklarlar belki.

Kaynak:

Son düzenleme:

Felaket bir oyun geliyor 6 ay oynar bırakırız.

CoD'un yaptığını kimse yapamıyor ve CoD'un bu avantajı kullanamaması çok garip. Kütüphanede neredeyse tüm BF serisi var fakat sadece BF 1'i oynadım kalanları sarmıyor içine çekemiyor oyun. BF6 umarım güzel olurda CoD bir afallar güzel şeyler yapmak zorunda hissederler.

BF 3-4 stiline dönerse oynanır. Günümüzde hala BF4 sunucuları 10-20 kişi sıra bekletiyor, yüksek ihtimal BF 2042 ve diğer serilerden daha çok oynanıyor. Oyunun 2013'te çıktığını düşünürsek bu çok üst düzey bir şey.

BF 4 Remastered yapsalar bile yeterli olacak çok uğraşmalarına gerek yok.

Kendini bitiren bir seri Battlefield,hala açar 1-2 el BF4 oynarım.

Hocam bu CoD oyunlarını bir türlü çözemedim en popüler oynanan Online oyunu hangisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…