Battlefield Labs ile ilgili veri madenciliğiyle bilinen 1BF Telegram grubu oyunun çıkış tarihinin 10 Ekim olduğunu iddia ediyor. Ertelenebilir diye ekliyor.
Ayrıca Phantom Edition diye bir sürümü olacak diye de iddiada bulunmuşlar, şu an için ek bilgi yok.
Bunlar bir iddia fakat Battlefield oyunlarının genelde sonbahar aylarında çıkış yapması doğruluk ihtimalini arttırıyor. 24 Temmuz'da tanıtım fragmanı olacak, çıkış tarihini açıklarlar belki.
Battlefield labs ile ilgili veri madenciliğiyle bilinen 1BF Telegram grubu oyunun çıkış tarihinin 10 Ekim olduğunu iddia ediyor. Ertelenebilir diye de ekliyor.
Ayrıca Phantom Edition diye bir sürümü olacak diye de iddia da bulunmuşlar, şu an için ek bilgi yok.
Bunlar bir iddia fakat Battlefield oyunlarının genelde sonbahar aylarında çıkış yapması doğruluk ihtimalini arttırıyor. 24 Temmuz'da tanıtım fragmanı olacak, çıkış tarihini açıklarlar belki.
BF serisi ilgimi çekmiyor, çok oyunculu kısmı ile hiç ilgilenmiyorum. Hikaye modu için BF 1 oynadım ama memnun kalmadım. BF 6 ile ilgili bir beklentim yok bu yüzden, oynamayacağım zaten.
CoD'un yaptığını kimse yapamıyor ve CoD'un bu avantajı kullanamaması çok garip. Kütüphanede neredeyse tüm BF serisi var fakat sadece BF 1'i oynadım kalanları sarmıyor içine çekemiyor oyun. BF6 umarım güzel olurda CoD bir afallar güzel şeyler yapmak zorunda hissederler.
BF 3-4 stiline dönerse oynanır. Günümüzde hala BF4 sunucuları 10-20 kişi sıra bekletiyor, yüksek ihtimal BF 2042 ve diğer serilerden daha çok oynanıyor. Oyunun 2013'te çıktığını düşünürsek bu çok üst düzey bir şey.
BF 4 Remastered yapsalar bile yeterli olacak çok uğraşmalarına gerek yok.
CoD'un yaptığını kimse yapamıyor ve CoD'un bu avantajı kullanamaması çok garip. Kütüphanede neredeyse tüm BF serisi var fakat sadece BF 1'i oynadım kalanları sarmıyor içine çekemiyor oyun. BF6 umarım güzel olurda CoD bir afallar güzel şeyler yapmak zorunda hissederler.