U unbrokentr Zeptopat Katılım 10 Kasım 2025 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:19 #1 Çözümü var mı? Aynı hatayı alan bayağı kişi varmış.
system32exec Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 3.262 Çözümler 14 Dün 21:43 #2 unbrokentr dedi: Çözümü var mı? Aynı hatayı alan bayağı kişi varmış. Genişletmek için tıkla... Şu sıralar onunla da bitmiyor bir sürü sorun oluştu güncelleme bekleyeceğiz maalesef. Artı 0 Eksi
unbrokentr dedi: Çözümü var mı? Aynı hatayı alan bayağı kişi varmış. Genişletmek için tıkla... Şu sıralar onunla da bitmiyor bir sürü sorun oluştu güncelleme bekleyeceğiz maalesef.
KS KS U unbrokentr Zeptopat Katılım 10 Kasım 2025 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:39 #3 system32exec dedi: Şu sıralar onunla da bitmiyor bir sürü sorun oluştu güncelleme bekleyeceğiz maalesef. Genişletmek için tıkla... Hocam PC'yi bozdu geri yükleme yapıpta kurtardım PC'yi internet falan komple gitmişti açılmıyordu sildim oyunu rahatladım. Artı 0 Eksi
system32exec dedi: Şu sıralar onunla da bitmiyor bir sürü sorun oluştu güncelleme bekleyeceğiz maalesef. Genişletmek için tıkla... Hocam PC'yi bozdu geri yükleme yapıpta kurtardım PC'yi internet falan komple gitmişti açılmıyordu sildim oyunu rahatladım.