Daha önce Battlefield 1 oynamıştım fakat hoşuma gitmedi, sebebi ise eski tip silahlar vs. olmasıydı. Sizce bu paraya Battlefield 6 alınır mı? Çok övülüyor merakta ediyorum açıkçası. Oynayanlar varsa deneyimlerini yazabilir mi?
Ben ön sipariş almıştım. Hayatımda verdiğim en doğru karar. Kesinlikle alınır.Daha önce Battlefield 1 oynamıştım fakat hoşuma gitmedi, sebebi ise eski tip silahlar vs. olmasıydı. Sizce bu paraya Battlefield 6 alınır mı? Çok övülüyor merakta ediyorum açıkçası. Oynayanlar varsa deneyimlerini yazabilir mi?
BF1'den farkı. Silahların seri olması. Özellikle makinalıyı alınca terminatör oluyorsun. Ben tek şarjörde 5 kill yapmıştım peş peşe. Acayip zevkli. Seri bir oyun.BF1'den iyi midir en bariz farkları neler mesela?
Satın aldım ukrayna vpn ile indiriyorum şuan umarım aldığıma değerBF1'den farkı. Silahların seri olması. Özellikle makinalıyı alınca terminatör oluyorsun. Ben tek şarjörde 5 kill yapmıştım peş peşe. Acayip zevkli. Seri bir oyun.
Satın aldım Ukrayna VPN ile indiriyorum şu an umarım aldığıma değer.
Satın aldım Ukrayna VPN ile indiriyorum şu an umarım aldığıma değer.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.