Battlefield 6 alınır mı?

Thapena

Hectopat
Daha önce Battlefield 1 oynamıştım fakat hoşuma gitmedi, sebebi ise eski tip silahlar vs. olmasıydı. Sizce bu paraya Battlefield 6 alınır mı? Çok övülüyor merakta ediyorum açıkçası. Oynayanlar varsa deneyimlerini yazabilir mi?

Daha önce Battlefield 1 oynamıştım fakat hoşuma gitmedi, sebebi ise eski tip silahlar vs. olmasıydı. Sizce bu paraya Battlefield 6 alınır mı? Çok övülüyor merakta ediyorum açıkçası. Oynayanlar varsa deneyimlerini yazabilir mi?

Ben beta erişimi almıştım pek beğenmedim 2042 benziyordu o yüzden almaya gerek duymadım.

Ben ön sipariş almıştım. Hayatımda verdiğim en doğru karar. Kesinlikle alınır.

Ben betada oynadım çok beğenmiştim ama sadece oynanış olarak beğenmiştim. Yani böyle aylarca oynayacağım bir oyun gibi durmuyor. Bir şey kazanıyormuş hissiyatı BF oyunlarında yok gibi. Bir de bence olması gerekenden çok hızlı bir oyun. Biraz daha yavaş ve büyük haritalara sahip olabilirdi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı