Battlefield 6 alınır mı?

Ukrayna VPN ile alacağım ben de sanırım. Aldığımda ben de aranıza katılmak isterim. Hızlı bir oyun olduğu için takım oyununa pek müsait bir oyun değil kanımca. Ama yine de tek oynamaktan iyidir.

@Thapena Steam arkadaş kodunu yazar mısın? Beraber oynayalım.

@kerem1238806 @DeSeRT_TR oyunu iade ettim. Grafikler ve ortam harika evet fakat oynanışı hiç sevemedim oyun çok hızlı akıyor kafayı nereden çıkarsam tek yiyorum. Yerin altına girsem adamlar oraya gelip yine öldürüyor. Fiyatını hak ettiğini kesinlikle düşünmüyorum. 1 gün full oynadım şans verdim fakat her oyun aynı olay. Alıp oynarsan dediğimi anlayacaksın zaten.

Bu sorunun kısmen senle alakalı olduğunu düşünüyorum. BF 6 zaten hızlı bir oyun. Keza BF4 de öyleydi. BF6 da ilk oyunumda 1. idim ve 30 küsur killim vardı. Diğer oyunlarda da benzer şekilde devam etti. Yani herkes alışıp oynayamıyor. Tamamen farklı bir tarzı var. Bunu bilen alıp oynuyor zaten. Ne CoD gibi ne PUBG ne de başka bir şey. O yüzden seni gayet iyi anlıyorum.

BF1'den iyi midir en bariz farkları neler mesela?
BF1'den iyi değil çünkü BF1'in olayı çok başkaydı. Orada kullanılan müzikler, harita ve silah dizaynları ya da oynanış çeşitliliği hiçbir oyunda yok. En basitinden oyun yavaş ve bir çizgide aktığı için adamlar BF1'e dengeleyici unsur olarak Behemoth eklediler ve bir tarafın kartopu etkisi yaşamasının önüne geçtiler. Takım hala çok kötü ise yine yapacak bir şey olmuyor ancak karşı tarafa en azından "Biraz ağır ol." diyorsun. Bizim 7/24 Admin denetimli, kendi bütçemiz ile ayakta tuttuğumuz 3 adet server var Ocenia'da. Oranın oyuncu sayısı BF6 çıktıktan sonra biraz azalsa da haftasonları yine 192 kişi oluyoruz.

Bu yukarıda saydıklarım BF6'yı kötü bir oyun yapmaz bu arada BF6'da gayet iyi ki daha güncellemeler ile bir kaç çeyrekte çok daha iyi yerlere gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…